Misteriozni objekat pronađen u vodama nadomak Južne Karoline?
ZANIMLJIVOSTI

Misteriozni objekat pronađen u vodama nadomak Južne Karoline?

Misteriozni objekat pronađen u vodama nadomak Južne Karoline?

U vodama Atlantskog okeana kod Južne Karoline pojavio se misteriozni objekat koji je odmah pokrenuo razne teorije korisnika interneta. Mnogi su posumnjali da je reč o vanzemaljskom objektu…

Neprofitna organizacija za zaštitu delfina Lowcountry Marine Mammal Network prva je spazila misteriozni objekat koji su talasi doneli do obale u Sibruk Ajlandu, a potom objavila fotografiju na Fejsbuku.

Objekat je ogroman, cilindričan, viši od žene koja stoji u blizini. Izgleda kao da je napravljen od betona, ali organizacija je zvanično sopštila da nije reč o tvrdom materijalu.

„Kada ga dodirnete, shvatite da je mekan kao pena“, kazali su, dodajući da je „veoma brzo uklonjen sa lokacije po naredbi zvaničnika grada“.

Organizacija je zamolila da pomognu svi da se identifikuje misteriozni objekat, a na hiljade ljudi je izrazilo sumnju da je reč o svemirskom brodu ili o municiji za odlaganje otpada.

I dok su mnogi teoretičari zavere počeli da šire teorije da je reč o vanzemaljskom objektu, neki ističu da je reč o mekanijem materijalu i moguće je da je zapravo to kolut za spasavanje koji je uragan Florens oštetio.

Ostavite komentar