ŽIVOT

+18 Seks-igračka koja „isceljuje“, leči telo i ulepšava dom

A osim što će učiniti čuda za vašu vaginu, on može poslužiti i kao kućni dekor!

Lekoviti kristali već su neko vreme wellness trend.

Oni zapravo imaju kultni status, i sve to zahvaljujući ljudima koji se kunu u njihova terapeutska svojstva. Do sada smo viđali razne predmete od kristala, od dekorativnih do nakita, ali jedna inovativna kompanija otišla je korak dalje, tamo gde još niko nije.

Radi se o kristalnim vibratorima, koje je izumila kompanija Chakrubs, a kako sami tvrde, reč je o seks igračkama izrađenim ručno, od 100 posto čistih kristala. Svaki plemeniti mineral, od kojeg se sastoji vibrator, pruža i odgovarajuća lekovita svojstva.

Dobra vest je i što ovi vibratori ne izgledaju kao ostali te komotno mogu biti deo dekorativnih detalja za vaš dom pa možete zavarati ljude o čemu se radi, ako se nađete u takvoj situaciji.

Kako stoji na službenim stranicama kompanije, ove zanimljive igračke za odrasle „uče vaš um kako da bude miran, vas da budete puni energije, da razvijate socijalnu inteligenciju, ojačate samopouzdanje te prihvatite svaki aspekt o tome ko ste“.

Kako je sama otkrila osnivačica kompanije, Vanesa Kućija, kristali kombinuju seksualnost i duhovnost, što rezultira ukupnom povećanju samoljublja.

Izvor: Bulevar.b92.net

 

Ostavite komentar