ŽIVOT

JEDNODELNI KOSTIMI SU HIT LETA

Modeli jednodelnog kupaćeg kostima koji su hit za ovo leto

Ako ste se ove sezone konačno odlučili da ispratite svetski trend i odustanete od bikinija, imajte na umu da su klasični krojevi kupaćih iz jednog dela ipak potisnuli malo drugačiji jednodelni modeli koji vašem letnjem izdanju daju posebnu sofisticiranu notu, što sa bikinijem ipak ne možete postići.

Prizivamo leto, prizivamo more!

Imamo za vas tri reči: nude, duboko sečenje i visoki okovratnik.

Dakle, u sferi kolorita u trendu će biti popularna nude boja, zatim pastelne nijanse ružičaste kao i svi podtonovi braon boje. Od kroja opet je u fokusu jednodelni kupaći kostim koji sada krasi duboko sečeni donjim deo i oni dvodelni, ali sa nekom vrstom okovratnika i poluzatvorenog ili čak zatvorenog dekoltea.

Jednodelni kostimi su IN, opet dominiraju nad dvodelnim, dok je bikini potpubno zapostavljen.

Što se tiče printova cvetni su i dalje prisutni, ali u mnogo manjem broju nego što je to bio slučaj prethodnih godina, tu su i pruge, ali i ludi natpisi.

Po pitanju novih modela, koje nismo imali priliku da vidimo u prošloj letnjoj sezoni ili se makar nisu naročito isticali, izdavajaju se oni jednodelni sečeni na bokovima, kao i oni koji izgledaju poput profesionalnih sportskih i ronilačkih kupaćih kostima sa istaknutim rajfešlusima, kao glavnim detaljem.

I u sezoni 2016. i 2017,najaktuelniji su bili takođe jednodelni kupaći , i od tada kada su kupaći kostimi u pitanju, nema puno prostora za promene trendova, samo se detalji menjaju.

Što se tiče modela, i dalje će biti aktuelni klasični printovi, poput pruga i havajskog printa, koji su obogaćeni trendy volanima, pertlicama i iskrojenim delovima, koji otkrivaju nešto više kože.

Ostavite komentar