ŽIVOT

Najperverznije žurke u Evropi organizuje Hrvatica Sanja (FOTO), (VIDEO)

Novi nastavak filmske franšize „50 nijansi“ razočarao je kritičare, ali zato svi gledaoci iz Velike Britanije imaju mogućnost da iskuse mnogo glamurozniju opciju od sedenja u bioskopu.
Foto: Instagram

Naime, u Londonu, danas (17. februara), održava se kontroverzna žurka koju organizuje „House of Noir“.

Nisu orgije

Tačni detalji onoga što se dešava te noći ostaju tajna, ali organizatori tvrde da to nisu orgije niti bilo kakva seks žurka, već „fiesta erotične umetnosti i finih večera i plesa gostiju koji su obučeni u provokativnu odeću sa primesama BDSM-a (skraćenica Bondage – Discipline/Dominance), Submission/Sado, Masochism).

Samo za odabrane

Reč je o „jedinstvenom teatralnom iventu“ na koji su pozvani samo odabrani gosti, članovi istoimenog „House of Noir“ kluba.

Idejni tvorac – Hrvatica

Na sajtu kompanije može se pronaći tek nekoliko podataka o misterizonim zabavama.

Središte je u Londonu, firma je osnovana 2015. godine, a generalni direktor je Brit Sanja Jusić, inače Hrvatica, koje je neobičan biznis pokrenula 2012. godine.

Godinama sticala iskustvo

Sanja je inače, kako navode hrvatski mediji u London otišla 1998. godine na studije PR-a. Nakon rada u jednoj od najpoznatijih PR i ivent agencija u Engleskoj, provela je osam godina radeći u jednoj od najjačih firmi u toj oblasti koja je sarađivala sa luksuznim klubovima i barovima.

Nakon što je skupila dovoljno poznanstva i kontakata, pokrenula je svoj posao.

Pet godina lascivnih žurki

„House od Noir“ žurke je počela da organizuje 2012. godine, a već sledeće godine misterioznu zabavu organizovala je u Dubrovniku.

Tada je u intervjuu za lokalni portal Dubrovnikner.hr detaljnije pojasnila svoje motive da se upusti u ovaj neobičan posao.

„Tržištu nedostaje zanimljiviji, senzualniji i drugačiji način zabave“

– Videla sam prošlog leta da jako mnogo žena čita knjigu „50 nijansi sive“. Putovala sam svuda po svetu i videla da baš svuda žene to čitaju. Shvatila sam da na tržištu nedostaje jedan zanimljiviji, senzualniji i drugačiji način zabave. „Nude Noir“ zabave koje organizujemo u Londonu su vrlo tajnovite, a to je zapravo jedan vrlo dobar marketing.

Na zabave se dolazi sa pozivnicom ili preko internet stranice na kojoj od onih koji žele da dođu ja, kao Madam Noir, tražim da napišu nešto (poeziju, svoju tajnu…) Prema tome biram ljude za koje sam sigurna da tu pripadaju – rekla je ona.

„U redu je istraživati seksualnost“

U nedavnoj izjavi za britanske medije, Sanja je naglasila da su „knjiga i film ’50 nijansi sive’ mnogim ženama dali svojevrstan osećaj oslobođenja“, kao i da su „počele da istražuju vlastitu seksualnost“, što je prema njenim rečima „sasvim u redu“.

Zabave se širi

Pored Dubrovnika i Londona, prema rečima organizatorke, „House of Noir“ žurke održane su i u Rusiji, Španiji, Honkongu i Bankoku.

Poslednja žurka – kod Trampa

Zanimljivo je da je poslednje žurka u Londonu održana u luksuznom noćnom klubu „Tramp“.

Karte rasprodate

Karte za večerašnju žurku rasprodate su pre nekoliko dana, a pravo kupovine imali su članovi „House of Noir“ kluba.

Izvor: Blic

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar