VAŠ GLAS ZANIMLJIVOSTI ŽIVOT

Posle dve godine traganja za Fleksom, vlasnici iz Borče ga pronašli na ISTOM MESTU GDE SE IZGUBI

Posle dve godine traganja za Fleksom, vlasnici iz Borče ga pronašli na ISTOM MESTU GDE SE IZGUBIO

Četvorogodišnji pas Fleks, američki staford terijer, jednog dana je otišao predaleko od kuće u Borči. Svi su ga tražili nedeljama, mesecima, a onda ga je njegov ponosni vlasnik slučajno spazio gotovo na istom mestu sa kog je misteriozno nestao pre skoro dve godine.

Fleksi

Porodica Slavka R. dobila je tromesečno štene od prijatelja 2014. godine i nazvala ga Fleks zbog flekice na njušci. Neumornog narandžasto-belog nestaška svi su odmah zavoleli. Ubrzo je brigu o Fleksu preuzeo Slavkov brat jer je živeo u kući sa dvorištem, te je živahna životinja imala slobodu da stalno trči i igra se, što je često i radio. Jednog dana, pre skoro dve godine, njuškanje ga je odvelo u nepoznatom pravcu, daleko od kuće u Zrenjaninskom putu u Borči.

– Kada je nestao, u prvi mah nisam shvatio ozbiljno, jer je on uvek šetao po naselju, izlazio je iz dvorišta, i uvek se sam vraćao, ali tog dana je izgleda predaleko otišao. Odmah smo krenuli u potragu za njim, što automobilom, što pešaka, u bližu i dalju okolinu, ali nije ga bilo – počinje priču za „Blic“ Slavko R.

Fleksi

Potraga se sa ulice prenela i na društvene mreže.
– Vest se brzo proširila, svi su znali, ali od Fleksa i dalje nije bilo ni traga. Bilo je dosta informacija o psima koji su ličili na njega. Svaki put bismo se iznova obradovali i ubrzo razočarali kada bismo shvatili da to nije on. Naravno, večno ću biti zahvalan ljudima koji su nam pomagali da pronađemo našeg ljubimca – kaže naš sagovornik.

Da nikada ne bi trebalo gubiti nadu dokazuje i to što je usledilo pre desetak dana. Naime, Slavkov brat je automobilom prolazio kroz borčansku ulicu, koju su pretražili bezbroj puta, i spazio psa koji liči na Fleksa.

Izvor: Blic  Foto: Privatna arhiva

Ostavite komentar