ŽIVOT

Prostitutke ostaju bez posla? Fani, lutka za kojom su muškarci izgubili glavu

Prostitutke ostaju bez posla? Fani, lutka za kojom su muškarci izgubili glavu

Neobična priča o Fani, lutki za seks koja je postala prava zvezda bordela u Beču, postala je i svetska vest još u julu, ali izgleda da je tek sada krenula prava histerija za ovom plastičnom „prodavačicom ljubavi“.

Foto: Profimedia

Naime, u bordelu Kontakthof Fani je postala toliko popularna da mušterije više ni ne traže prave prostitutke. Sat vremena druženja sa Fani košta 80 evra, a u Kontakthofu sada moraju da naručuju i nove lutke za seks jer je Fani bukirana i po nekoliko dana unapred.

Što je to toliko nedoljivo kod Fani? Na prvi pogled ništa. Visoka je 155 centimetara i teška svega tri kilograma, ali posetioci ovog bordela su „izgubili glavu za njom“.

Toliko da su i drugi upravnici bordela u Beču sada u paničnoj nabavci za lutkama za seks. Peter Laskaris, koji vodi dva bordela u Beču, za austrijske medije kazao je kako je očigledno reč o tome da ovom trendu sada moraju svi da se prilagode.

Prostitutke ostaju bez posla? Fani, lutka za kojom su muškarci izgubili glavu
Foto: Profimedia

Stručnjaci za industriju seksa predviđaju kako će ovaj fetiš i dalje rasti među muškom populacijom i se može očekivati kako će to postati standardna ponuda u bordelima.

Zbog čega je ovaj fetiš, koji je do sada bio uglavnom rezervisan za Japance, postao popularan i u Evropi i zbog čega su muškarci više zainteresovani za seks sa Fani a ne sa pravim ženama, pokušala je da objasni psiholog Gerti Senger.

– Muškarac sa lutkom može da radi šta mu je volja, a to baš i nije slučaj kod pravih prostitutki – kaže Senger, potpredsednica Austrijskog društva za seksualna istraživanja. Ali, ipak je i nju šokirala neverovatna Fanina popularnost.

– Strašno je da je lutka popularnija od pravih prostitutki. Ako mene pitate, ovde je reč o autističnim sklonostima – zaključuje psihološkinja.

Izvor: Blic/ Dailystar.co.uk , D.K.

Ostavite komentar