GRADOVI HRONIKA

Negotin noću – trkačka pista! SPREČIMO “POBESNELOG MAKSA“

FB stranica PSP Negotin objavila je snimak i tekst koji prenosimo u celosti:

Foto: Screenshot/ Facebook, PSP

NEGOTIN – mali „mirni“ gradić na istoku Srbije koji se pod okriljem noći transformiše u scenografiju filmova poput „Mad Max“ i čije se ulice pretvaraju u trkačku pistu;

Datum: 26.08.2017. (noć – petak/subota); vreme: 00.04;

Mesto događaja: Raskrsnica ulice Knez Mihajlove sa Obilićevom i Knjaza Miloša; bliža lokacija: Knez Mihajlova ulica ispred br.56;

Radnja: NN (neregestrovani) MOTORISTI IZ PAKLA -vs- PROBUĐENI POBESNELI MAKS;

Opis događaja (inkriminisane radnje predmetnog delikta) sadržan u video zapisu…

 

APEL GRAĐANIMA – MEŠTANIMA NEGOTINA:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svoje, ovakve i slične  snimke možete nam dostavljati i imajte/imajmo razumevanja i prema lokalnoj saobraćajnoj policiji, koja jedva izlazi na kraj s’ ovakvim pojavama zbog HRONIČNOG NEDOSTATKA LJUDSTVA u svojim redovima, obzirom da noću gotovo i nema saobraćajne smenske patrole (izuzev dežurnog i eventualno još jednog saobr.policajca).

Detaljnije o toj problematici smo pisali, apelovali i izveštavali dopisima MUP-u u ranijem periodu, što ćemo naravno i nastaviti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izvor: ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАЛНИ ПОКРЕТ ПСП

[frontpage_news widget=“6998″ name=“Pročitajte još“]

One Reply to “Negotin noću – trkačka pista! SPREČIMO “POBESNELOG MAKSA“

  1. Na zalost novi predsednik opstine sa svojim zamenicima je jos gori od predhodnog, niko od njih nema islustva ni u cemu. Jedna od zamenica jeste Merlina Selenic kojoj je propala firma i sada se kao clan zaduzen za socijalan pitanja bavi citanjem detalja izvestaja lekara specijalista ako neko trazi pomoc za lecenje, i to ne ako se neko obrati opstini vec centru za socijalni rad, poptuno bespravno. Nije ni cudo sto ovaj vozi ko lud, svi se parkiraju an trotoarima muzika je preglasna ne moze da se spava i jos puno puno toga.

Ostavite komentar