GRADOVI HRONIKA

Policajac iz Bora, kum bivšeg načelnika policije, ukrao 2 kilograma heroina iz policijske stanice

Pripadnici borske policije uhapsili su tri osobe, od kojih je jedna zaposlena u policiji, zbog krađe droge iz te stanice i trgovine narkoticima.
Foto: Twitter/Kraljevo Online‏

Protiv jednog muškarca će podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku, saopštio je MUP.

Uhapšen je I.M. (34), radnik Policijske uprave u Boru, zbog toga što je iz metalne kase u službenim prostorijama ukrao dva kilograma oduzetog heroina.

Takođe su uhapšeni i D.S. (27) iz Bora i S.S. (32) iz Novog Sada, dok će protiv dvadesetogodišnjeg muškarca biti podneta prijava.

Policija sumnjiči svog uhapšenog kolegu da je drogu prodao za 2.000 evra osumnjičenog D.S. koji je posredstvo S.S. kilogram heroina prodao dvadesetogodišnjem muškarcu za 4.000 evra.

Osumnjičenima je po nalogu nadležnog tužioca odredjeno zadržavanje do 48 sati, a deo ukradenog heroina pronađen je prilikom pretresa jednog stana u akciji novosadske policije.

– Pripadnici Unutrašnje kontrole su samo došli i „digli ga“. On je radio nešto oko voznog parka u PU Bor. Načuli smo da je u pitanju droga, ali Unutrašnja kontrola radi bez našeg znanja, tako da su to sve informacije koje imamo – kažu kolege uhapšenog za portal TKMagazin.

Inače, I.M. je u kumovskom srodstvu sa Boškom Radičevićem, bivšim načelnikom PU Bor, saznaje TKMagazin.

Izvor: TKMagazin, Beta

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar