GRADOVI HRONIKA

Policijski sindikalni pokret: Zaplenjeno 600 grama kokaina u Negotinu! Kolege, samo napred!

U utorak je policija u Negotinu uhapsila tri osobe, kod kojih je pronađeno i zaplenjeno oko 600 grama kokaina. O toj, zaista uspešnoj akciji, Policijski sindikalni pokret je izdao saopštenje, koje vam prenosimo u celosti:
Foto: Printscreen/ policijskisindikalnipokret.blogspot.rs/

NEGOTIN 21.03.2018.Policijski sindikalni pokret sa velikim zadovoljstvom ističe, kao izuzetan rezultat rada zaposlenih u Policijskoj stanici Negotin, da su pripadnici odseka za suzbijanje kriminaliteta Negotin i pridodati pripadnici policijske ispostave Negotin, u večernjim satima 20.03.2018.godine, uspešno izvedenom akcijom uhapsili su N.A. iz Majdanpeka, A.R. iz Negotina i S.Z. iz Majdanpeka kod kojih je pronađena i oduzeta veća količina narkotika.

Naime radi se o količini od približno oko 600 grama KOKAINA koga su ta tri lica skrivenog prevozila u putničkom motornom vozilu marke „Citroen Ksara“, u Negotinu u ulici Hajduk Veljkovoj kada su, od strane pripadnika PS Negotin zaustavljeni, a nakon što su prethodno pokušali da pobegnu uočivši policajce koje su, i ako su bili u civilnoj odeći, očigledno prepoznali.

Međutim, zahvaljujući dobro orgaizovanoj planskoj akciji koja je svakako i podrazumevala predviđenu mogućnost da će lica pokušati da pobegnu sa predmetom krivičnog dela koga su imali kod sebe, isti su sustignuti i uspešno uhapšeni.

Osumnjičenim licima je zatim dana 21.03.2018.god. određeno policijsko zadržavanje po Nalogu Višeg javnog tužioca u Negotinu, gde se inače isti terete za izvršenje krivičnog dela „Neovlašćena proizvodnja i stavljanje i promet opojnih droga“ iz člana 246. stav. 1 Krivičnog Zakonika.

Dakle, još jedna kriminalna grupa i zaista pozamašna količina veoma ozbiljne vrste narkotika je sklonjena sa ulice reklo bi se, filmskom akcijom, koja zaista zaslužuje pažnju! Kolege, čestitke na uspešno obavljenom poslu i… samo napred!

POLICIJSKI SINDIKALNI POKRET

Ostavite komentar