GRADOVI

Radojičić kandidat SNS-a za gradonačelnika! Mali mu stoji na raspolaganju

Direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj dr Zoran Radojičić, koji je bio prvi izbornoj listi SNS-a na gradskim izborima, kandidat je Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda.

Foto: Screenshot/ N1

Kako je ranije najavio predsednik Skupštine Beograda Nikola Nikodijević, sednica gradske skupštine na kojoj će se birati gradonačelnik, njegov zamenik i članovi gradskog veća biće održana u četvrtak – 7. juna.

MALI: NOVI IZAZOVI, RADOJIČIĆ ĆE SE ODLIČNO SNAĆI

Foto: Novosti

Doktor Zoran Radojčić je pre svega jedan plemenit i vredan čovek, koji odlično obavlja svoj posao, a pred kojim će, ukoliko bude izabran za gradonačelnika Beograda, biti novi izazovi, izjavio je danas bivši prvi čovek prestonice Siniša Mali.

„Posao gradonačelnika je jako lep, ali nije nimalo lak, međutim verujem da će se on odlično snaći u toj novoj ulozi“, rekao je Mali, nakon sednice Gradskog odbora SNS, na kojoj je Radojičić dobio jednoglasnu podršku.

Mali je istakao da je za gradonačelnika Beograda važno da sluša građane i da im uvek bude na usluzi.

„Ja ću mu, naravno, uvek biti na raspolaganju i nadam se da ću moći da mu pomognem nekim savetima. Želim mu mnogo sreće na novoj dužnosti“, rekao je Mali.

Izvor: Novosti

Ostavite komentar