O NAMA I USLOVI KORIŠĆENJA

Poštovani čitaoče, Jutarnji GLASnik će pokušati da Vam prenese vesti i tekstove za koje mislimo da su vredni Vaše pažnje i nad kojima ćete se možda zamisliti.

Pišite nam, podelite Vaša saznanja, probleme ili novosti sa nama, prenećemo ih.

Naša e-mail adresa je: jutarnjiglasnikurednik@gmail.com

 

USLOVI KORIŠĆENJA

Osnovne informacije o pravnim uslovima korišćenja portala jutarnjiglasnik.info  portala.

MOLIMO VAS, SLEDEĆI TEKST PAŽLJIVO PROČITAJTE PRE KORIŠĆENJA NEKOG
DELA WEBSAJTA.

Uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela sajta jutarnjiglasnik.info , saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete s uslovima koji su ovde navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj websajt.

Ni jedan deo sajta jutarnjiglasnik.info ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja portala.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste servise sajta jutarnjiglasnik.info , ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Servis pretrage i agregacije vesti

Sajt jutarnjiglasnik.info pruža svojim korisnicima servis agregacije i pretrage vesti u dobroj nameri.
Jutarnjiglasnik.info linkuje vesti i tekstove sa drugih sajtova uz uredno navođenje izvora.

Sajt jutarnjiglasnik.info nema autorska prava nad sadržajima koje linkuje i nije odgovoran za njihovu sadržinu iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na sajtu  jutarnjiglasnik.info

Sajt jutarnjiglasnik.info nije odgovoran za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa sajta jutarnjiglasnik.info

Ukoliko smatrate da je jutarnjiglasnik.info  povredio Vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem apstrakta Vašeg sadržaja, molimo Vas da nas kontaktirate.

Informacije i servisi

Informacije koje se nalaze na portalu jutarnjiglasnik.info su javne, preuzete iz drugih medija i kao takve su sa ili bez modifikacija objavljene, te portal jutarnjiglasnik.info ne može preuzeti odgovornost za njihov sadržaj.

Autorski tekstovi u vlasništvu sajtra jutarnjiglasnik.info bi trebalo da su tačni i javnosti su ponuđeni u najboljoj nameri. Sajt jutarnjiglasnik.info ima neotuđivo pravo da menja autorske sadržaje koji su u njegovom vlasništvu po sopstvenom nahođenju.

Informacije objavljene na sajtu mogu biti zastarele, korisnik servisa ima obavezu da proveri tačnost navoda koji se pominju u sadržajima.

Ukoliko preuzimate informacije za objavljivanje na drugom mediju obavezni ste da sajt jutarnjiglasnik.info navedete linkom kao izvor.
Oglašavanje i linkovanje

Sajt jutarnjiglasnik.info ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka, oglasa, kao i video sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od adresa u sklopu sajta.

Istovremeno, jutarnjiglasnik.info ne snosi odgovornost za eventualnu neistinitost navoda autora koji nisu u sastavu  jutarnjiglasnik.info  ili saradnika.

Sadržaji do kojih se dolazi putem linkova i nalaze se na drugim sajtovima su VAN
JURISDIKCIJE sajta jutarnjiglasnik.info bez obzira što su u pitanju autorski prikazi ili navodi vlasnika sadržaja.

Jutarnjiglasnik.info nema obavezu bezuslovnog linkovanja nekog Internet sadrzaja

Video sadržaji

Jutarnjiglasnik.info je sajt koji prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na jutarnjiglasnik.info  nije u vlasništvu sajta jutarnjiglasnik.info, niti se hostuje na našem serveru.
Svi video snimci se hostuju na sajtovima poput YouTube, Google, Yahoo, i ostali …
Samim tim sajt jutarnjiglasnik.info nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni.
To će prouzrokovati i uklanjanje sa sajta jutarnjiglasnik.info

Svaki neprikladan snimak možete prijaviti i na sajtu jutarnjiglasnik.info  i nakon provere on će biti uklonjen iz baze našeg sajta (ali će i dalje biti dostupan na drugim sajtovima, sve dok se potpuno ne ukloni sa servera, (npr. YouTube)..

Vaše lozinke i bezbednost naloga

Slažete se i razumete da ste Vi odgovorni za očuvanje poverljivosti lozinki koje su u vezi sa bilo kojim nalogom koji koristite da biste pristupili uslugama. U skladu sa tim, slažete se da ćete jedino vi biti odgovorni sajtu jutarnjiglasnik.info za sve aktivnosti na vašem nalogu.

Ako primetite bilo kakvo neovlašćeno korišćenje svoje lozinke ili naloga, slažete se da ćete odmah obavestiti jutarnjiglasnik.info.

Privatnost korisnika

Jutarnjiglasnik.info poštuje privatnost korisnika ovog sajta. Ipak, treba da znate da ako se od nas na osnovu Zakona, od strane nadležnog suda ili zahtevom od strane drugih nadležnih organa za sprovođenje Zakona bude zahtevalo da otkrijemo lične podatke, mi možemo to da učinimo.

Pored toga, ukoliko koristite linkove za sajtove trećih strana koji nisu pod kontrolom jutarnjiglasnik.info preporučujemo da proverite posebna saopštenja o privatnosti za te sajtove, pre nego što date bilo kakav lični identifikacioni podatak. Ne možete pretpostaviti da naša politika o privatnosti pokriva te druge sajtove.

Servisi za webmastere

Jutarnjiglasnik.info pruža pojedine servise vlasnicima web sajtova u dobroj nameri.

Servise koristite na vlastitu odgovornost i jutarnjiglasnik.info ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem servisa na vašem sajtu.

Korisnik je u obavezi da pored servisa koji preuzme postavi i link ka izvornoj stranici tog sadržaja na sajtu jutarnjiglasnik.info. U slučaju samovoljnog uklanjanja linka ka jutarnjiglasnik.info, sajt  jutarnjiglasnik.info zadržava pravo da pokrene sudski spor.
Odricanje od odgovornosti

Jutarnjiglasnik.info pruža informacije i svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa i korišćenje informacija sajta jutarnjiglasnik.info isključivo na Vaš rizik i da se jutarnjiglasnik.info ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu korišćenjem ovih informacija i servisa.

Mada pokušavamo da održavamo informacije, softver i sve ostale usluge na ovom sajtu ispravnim, bezbednim i što je moguće tačnijim, sajt može da sadrži zastarele informacije, greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni delimičnu ni potpunu zakonsku odgovornost. Materijal i sadržaji postavljeni na ovom sajtu su obezbeđeni bez bilo kakve garancije.

Jutarnjiglasnik.info zadržava pravo promene sadržaja bez prethodne najave, uključujući i promenu ove strane.

Zakonski sporovi

Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja ovog sajta ili tumačenja odredbi Uslova korišćenja primenjivaće se zakoni Republike Srbije i biće nadležni odgovarajući sudovi na teritoriji Republike Srbije.

KORIŠĆENJEM SAJTA jutarnjiglasnik.info SMATRAMO DA STE U POTPUNOSTI UPOZNATI SA GORE NAVADENIM USLOVIMA KORIŠĆENJA.

4 Replies to “O NAMA I USLOVI KORIŠĆENJA

 1. Zašto navaljujete na hrvatski jezik kada niste Hrvati, zašto rabite hrvatsko pismo koje je ustrojiohrvatski preporoditelj Ljudevit Gaj, tko vam je dopustio uporabu kodificiranog i zaštićenoga hrvatskoga rječnika bez dopuštenja ?
  Sve što piše u uvjetima korištenja zgazili jeste na svakomu koraku, poglavito s potporom hrvatskih primitivaca poput idiotskog Tomićeva napia.
  Spodobnost i razumjevanje nitko uopće nije ni spomenuo kao prijepor, ne vidjeh gdje je zagana glede toga, no zato ipako hrvatski jezik nije istovjetan sa nama mrskim srpskim.
  A to tko komu potkrada jezik vidjet ćemo tek na međunarodnomu sudu gdje će svaki sudac na svijetu na osnovi hrvatskih i srpskih povijesnih djela donjeti prosudbu, stoga mi Hrvati uopće ne rabimo ništa vaše. Okanite nas se i ostavite na miru !

  1. Štovani gospon Vjekoslav, pokušali smo naći hrvatski rečnik i probati da Vam odgovorimo, ali nismo uspeli, te ćemo morati na Vama „mrskom srpskom“ jeziku.
   Da skratimo priču: Marš u pizdu materinu!
   Hvala što nas čitate
   Redakcija Jutarnji GLASnik

Ostavite komentar