HRONIKA SRBIJA VESTI

LIKVIDIRAN SARADNIK LUKE BOJOVIĆA: Ubijen Vlada Pop, vlasnik Havane i član Škaljaraca (FOTO+VIDEO)

LIKVIDIRAN SARADNIK LUKE BOJOVIĆA: Ubijen Vlada Pop, vlasnik Havane i član Škaljaraca (FOTO+VIDEO)

Počela akcija „VIHOR“

Na Zvezdari ubijen Vladimir Popović (1975), poznatiji kao Vlada Pop, inače blizak Luki Bojoviću i Škaljarcima, saznaju „Novosti“

Na Zvezdari, u ulici Vojvode Šupljikca i preko puta kafića „Skver“ ubijen je VladimirPopović (1975), poznatiji kao Vlada Pop, inače blizak Luki Bojoviću i Škaljarcima, saznaju „Novosti“.

 

MASKIRANE UBICE PUCALE „HEKLEROM“ U KAFIĆU Ubijen Vlada Pop, saradnik Luke Bojovića

Vlada Popović, zvani Vlada Pop ubijen je večeras u kafiću Kafeteka na Zvezdari u Beogradu.

Prema prvim informacijama, maskirane ubice su upale u kafić i iz „heklera“ otvorile vatru na Popovića, a potom pobegle automobilom u nepoznatom pravcu.Policija je proglasila akciju „Vihor“ i intenzivno traga za njima.

U pucnjavi je ranjen i mladić (23) koji je, prema nezvaničnim informacijama, prebačen u Urgentni centar.

Dvojica napadača su u bekstvu, a policija je proglasila akciju „Vihor“i intenzivno traga za počiniocima. Pretpostavlja se da je to uzrok velike gužve na izlazima iz glavnog grada.

Popović je bio vlasnik kazina „Havana“ i hapšen je zbog iznude 110.000 evra prošle godine u januaru.

Popović je, inače, po operativnim policijskim saznanjima, bio blizak saradnik Luke Bojovića, a dovodio se u vezu i sa škaljarskim klanom.

SVE TAJNE „HAVANE“ Kako je beogradska kockarnica okupila „krem“ balkanske KRIMI SCENE

„Havana“, jedna od najpoznatijih beogradskih kockarnica, osim po provodu u kom svakodnevno uživaju bogati i slavni stanovnici Beograda, predstavlja i živi spomenik kontroverznim biznismenima i njihovoj gardi.Kockarnica je u žižu javnosti ponovo dospela nedavno, nakon što su u njoj uhapšeni Vladimir Popović Pop (41), žandarm Vojislav Kostić (33) i Dalibor Đorić (34). Trojka je uhapšena zbog iznude i prebijanja Beograđanina koji je odbio da prihvati izmišljeni dug od 110.000 evra prema njima.

Da podsetimo „Havana“ je bila „Slavija“: Brano Šaranović i krvna osveta

Uhapšeni Popović, koji se smatra vođom grupe i povezuje se sa klanom Luke Bojovića, inače kockarnicu „Havana“ drži u prostoru u kome je nekada u hotelu „Slavija“ radila kockarnica Branislava – Brana Šaranovića, kontroverznog crnogorskog biznismena.

Branovo ubistvo 2009. godine pokrenulo je krvnu osvetu u našim krajevima i rat između Slobodana Šaranovića, Branovog brata, i klana Luke Bojovića, za koji se sumnjalo da je vinovnik ubistva.

Ubijeno je oko 10 pripadnika oba klana, a u obračunu u aprilu 2013. godine u Ulici carice Milice ubijen je Nikola, brat Luke Bojovića.

Izvor:Jutarnji GLASnik                                             Foto:Screenshot

Ostavite komentar