HRONIKA VAŠ GLAS

Novi snimci nesreće: Babić nije bio za volanom škode Foto

Novi snimci nesreće: Babić nije bio za volanom škode

Blic objavio je nove snimke nesreće koja se dogodila 31. januara ove godine na naplatnoj rampi Doljevac, kada je poginula Stanka Gligorijević iz sela kod Knjaževca, a direktor Koridora Srbije Zoran Babić teško povređen.

Tim snimcima, kako se navodi u tekstu, potvrđuje se da Babić nije bio za volanom škode, koja je udarila u dva automobila koja su stajala na naplatnoj rampi.

Babić u prodavnici u bež džemperu

Na prvom snimku sa sigurnosne kamere na benzinskoj pumpi, neposredno pre naplatne rampe Doljevac, vidi se direktor Koridora Srbije Zorana Babić u bež džemperu kako kupuje osveženje, izlazi iz prodavnice i seda u automobil pozadi, na mesto iza suvozačevog.

Naplatna rampa Doljevci u trenutku posle incidenta

Na drugom snimku sa same rampe se vidi prolazak „škode superb“ u kojoj je Babić i vozač u tamnoj jakni. Neposredno posle udesa, vozač u tamnoj jakni izlazi iz vozila, obilazi ga otvara najpre prednja, a zatim i zadnja vrata sa desne strane, gde se nalazio povređeni Babić, kome radnici sa naplatne rampe ukazuju pomoć.

Trifunović na rampi kod Doljevca: Kriminogene radnje BIA kao u slučaju Mitrović

Interesantno je da je isti dan kada su objavljeni video snimci nesreće, predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović održao konferenciju za novinare na naplatnoj rampi Doljevac, gde se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo vozilo bivšeg direktora Koridora Srbije Zorana Babića i u kojoj je poginula Stanka Gligorijević, i uporedio tu nesreću sa slučajem maloletne Andree Bojanić.

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović održao je konferenciju za novinare na naplatnoj rampi Doljevac, gde se dogodila saobraćajna nesreća

„Istina koju isterujemo ovde je vrlo slična onom slučaju kada je Aleksandar Mitrović, sin Željka Mitrovića, tatinim džipom ubio Andreu Bojanić, maloletnu devojku od 17. godina u Ustaničkoj ulici u Beogradu“, kazao je Trifunović.
On je naglasio da je i u tom slučaju bilo „niza kriminogenih postupaka Bezbednosno-informativne agencije“.

„….Koja je menjala raspored zelenih svetala na semaforu, pokušavajući da dokaže da je Andrea Bojanić pretrčavala ulicu na crvenom svetlu“, kazao je Trifunović.

Babić izlazi iz radnje i ulazi u auto

U udesu koji se dogodio 31. januara na naplatnoj stanici u Doljevcu, poginula je jedna osoba, a pet je teže ili lakše povređeno.

Zbog nesreće u kojoj je vozilo u kojem se nalazio Zoran Babić udarilo u vozila koja su stajala na naplatnoj rampi, direktor Koridora Srbije podneo je ostavku,objavio je N1.

Izvor:N1                                                                                   Foto:Screenshot

Ostavite komentar