GRADOVI HRONIKA

„Poludeli“ stand-ap komičar „hamerom“ divljao po centru Beograda,Vesić:Od sad će plaćati za bahatost

Poludeli stand-ap komičar u hameru divljao po centru Beograda i napravio niz incidenata, Vesić o „divljanju hamerom“: Od sad će plaćati za bahatost

BEOGRAD – Vozač „hamera“, koji je danas napravio niz incidenata u centru Beograda, posle čega je napustio vozilo i pobegao, je Oliver Šotra, stend-ap komičar britansko-srpskog porekla, objavio je „Blic“.

Udario u trafiku, radnica lakše povređena

Komšije u Palmotićevoj i Svetogorskoj ulici kažu da Šotru odlično poznaju i znaju da redovno vozi ovaj automobil, neretko bahato, navodi se na sajtu lista.
Nekoliko očevidaca videlo ga je i danas, kada je „hamerom“ prvo oborio semafor i zakucao se u kiosk u kojem je bila radnica, koja je lakše povređena.

„Bilo je užasno, sve se odigralo u sekundi, videli smo kako se hamer samo zakucao u trafiku i onda se sve razletelo“, ispričao je jedan od očevidaca.

Potom je nastavio kroz Palmotićevu, gde je udario u dvorišni zid jedne kuće. Onda je izašao iz vozila i pobegao.

Na „hameru“ su i po dolasku policije brisači još radili.

Crni hamer ostavljen sa uključenim brisačima

„Blic“, pozivajući se na nezvanična saznanja, navodi da je vozač prvo prošao Terazijskim tunelom, gde je „zakačio“ i oštetio nekoliko automobila, a potom je prošao Svetogorskom ulicom, gde je na raskrsnici sa Palmotićevom srušio semafor i stubiće, a potom udario u trafiku i zid.

Prethodno su mediji objavili da crni „hamer“ ima diplomatske tablice, a potom da su u pitanju strane tablice, objavio je RTV.

Vesić o „divljanju hamerom“: Od sad će plaćati za bahatost

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić izjavio je da će vandali ubuduće plaćati odštetu za bahato uništavanje gradske i privatne imovine
Kako prenosi Beoinfo, on je povodom incidenta koji se danas desio u centru Beograda kada je nepoznati vozač „hamera“ oborio semafor, udario u kiosk i potom napustio vozilo i mesto nesreće, rekao da je dosta bilo uništavanja imovine koja pripada svim građankama i građanima Beograda.

Stend-ap komičar divljao u crnom hameru po centru Beogradu

„Ovo divljanje ‘hamerom’ pijanih i drogiranih vandala, koji očigledno ne znaju šta će sa parama i koje se dogodilo na uglu Svetogorske i Palmotićeve, nažalost, nije ni prvo, ni jedino u našem gradu. Divljajući, oštetili su i gradsku i privatnu imovinu. Čim policija pronađe ove vandale, Grad Beograd će ih tužiti za naknadu štete, pa će lepo da plate odštetu za uništen semafor i svu javnu imovinu“, naveo je Vesić na svom Fejsbuk nalogu.

On je podsetio da je nedavno uništena ograda na tramvajskoj stanici u Nemanjinoj ispod Slavije, i potom ista takva ograda na tramvajskoj stanici na Bulevaru kralja Aleksandra kod Depoa.

„Od sada će plaćati za bahatost“, poručio je Vesić, a prenosi B92.

Izvor: Jutarnji GLASnik                              Foto:Screenshot

Ostavite komentar