Usmrćen advokat Arkanovog ubice (VIDEO)
HRONIKA SVET

Usmrćen advokat Arkanovog ubice (VIDEO)

Usmrćen advokat Arkanovog ubice (VIDEO)

Ubica je, kako prenose lokalni mediji, prišao kolima advokata upucao ga kroz prozor, dok advokatovi telohranitelji nisu uspeli da reaguju

Usmrćen advokat Arkanovog ubice (VIDEO)
Screenshot

ADVOKAT Pit Mihalik (50), koji je zastupao veliki broj ličnosti iz južnoafričkog podzemlja, uključujući i Dobrosava Gavrića, ubicu Željka Ražnatovića Arkana, ubijen je u sačekuši u Kejptaunu dok je vodio decu u školu. Njegov sin (8) je takođe ranjen u pucnjavi dok ćerka nije povređena.

Ubica je, kako prenose lokalni mediji, prišao Mihalikovim kolima i upucao ga kroz prozor, dok advokatovi telohranitelji nisu uspeli da reaguju.

Podsećamo, proces protiv Arkanovih ubica otpočeo je 2000. godine, a okončan je tek 2007. Presuda za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, Milenka Mandića i Dragana Garića postala je pravosnažna u decembru te godine, skoro osam godina nakon zločina. Tadašnji Vrhovni sud je Dobrosavu Gavriću ( na slici) kaznu, koju mu je izrekao Okružni sud od 30 godina zatvora, povećao za pet godina, dok je potvrđena prvostepena odluka kojom su Milan Đuričić Miki i Dragan Nikolić Gagi bili osuđeni na po 30 godina.

Izvor: Novosti

Ostavite komentar