HUMOR I SATIRA KOLUMNE

D. J. Vučićević u odbrani Šešelja: „MARŠ U KUVAC! SVI DO JEDNOG!“

Jedan od članova crne Vučićeve trojke Marić – Vučićević – Mitrović, Dragan J. Vučićević, ničim izazvan, gnevan i u nervnom rastrojstvu, stao je u odbranu pravosnažno osuđenog Vojislava Šešelja.
Foto: Screenshot/ Youtube

Vojislav Šešelj , inače je lider jedne od srpskih političkih partija u nestajanju, kum predsednka Srbije i dugogodišnji stanar više ustanova zatvorenog tipa u bivšoj SFRJ, SRJ i Holandiji.

Trenutno traje mrtva trka između njega i još jednog srpskog delije, Kristijana Golubovića, oko toga ko je procentualno veći deo života proveo iza rešetaka.

No ostavimo po strani najmlađeg komunističkog doktora nauka, četničkog Vojvodu, nesuđenog dobrovoljca u agresiji SAD na Irak i čestog sagovornika Vesne Rivas, Vendi, Zmaja od Šipova, Mace Diskrecije… Kad ne pali zastave stranih država, Šešelj sa njima provodi prijatne časove u ćaskanju u Parovima ili Zadruzi,  obostrano razmenjujući iskustva, svako iz  svoje profesije.

Dešava se da povremeno sadržajno proćaska i sa drvetom, za koje pretpostavljam da je bukva, ali to je razumljivo nakon toliko godina provedenih u zatvorenom prostoru.

Dakle, ostavimo po strani ražalovanog vojvodu, pošto je protiv njega, a i za njega  jedini lek ignorisanje.

Vratimo se D. J. Vučićeviću, vlasniku najjeftinijih novina u Srbiji. 

Taj D. J. Vučićević, za koga neki kažu da je novinar, a neki zlobnici da je grlato ivanjičko govedo, koje je sticalo novinarsko iskustvo urlanjem po vašarima, pozivajući na vožnju ringišpilom,  u svojim najjeftinijim novinama napisao je sledeće:

„Dame i gospodo, žuti ološi,

Svi vi šatro nezavisni novinari i kobajagi lideri opozicije, svi vi koji ovih dana vodite najodvratniju medijsko-političku kampanju protiv lidera SRS Vojislava Šešelja, kako bi bilo, dame i gospodo, da se svi vi – da citiram vojvodu – napušite kuvca i da pojedete sva govna koja ste izasvavi!

 Ili, da citiram sam sebe sa prekjučerašnjeg kolegijuma na kome je jedan od kolega urednika predložio da se radi tema o ‘izbacivanju Šešelja iz Skupštine’ – kako bi bilo da se svi vi, žute moralne pederčine, terate u tri pizde lepe materine! Svi vi čanci, blicovci, danasovci, sve vi jerkovke, borke i ostale veštice u crnom. Čitajte mi sa usana: Marš u kurac! Svi do jednog!“

Foto: Printscreen/ Facebook, PUF

Posle ovog „Marš u kurac“, D. J. Vučićevića, moram da se zapitam, da li je D. J. Vučićević otišao u kurac, kako naš narod kaže, odnosno, da l’ nije pu’ko, odlepio,  pomešao terapiju ili nešto slično?

Da li je Vučićević razočaran i besan jer su mu njegova „dva dobra druga, dva prijatelja“, Marić i Mitrović, preoteli vođstvo u borbi za titulu „Prvi uložak AV“, a i sve manje ga ima na Pinkovima i Hepijima?!

Šta se to dešava sa Draganom J. Vučićevićem?

Jesu li to počeli da se povlače oglašivači i ponestaje para za najjeftinije novine, pa se agresija usmerava na pogrešnu stranu?

Ili je možda obrnuto, možda je kum stao u odbranu kuma, pa naručio tekst u kome dominira kurac sa Vučićevićevih usana?

Šta je to sa D. J. V.? Čemu kurac na usnama?

Zato ovim putem apelujem na sve nadležne institucije, počevši od predsednika Republike, preko novinarskih udruženja i Lekarske komore da se pozabave gore navedenom osobom, a ako je možda potrbeno, putem neke od fondacija ili Dragice Nikolić ili Aleksandra Šapića ili samog Bogoljuba Karića, pošaljemo Vučićevića u Rusiju, najbolje Sibir, možda promena sredine povoljno utiče na njegovo duševno stanje i bol koju nesumnjivo trpi.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar