KOLUMNE VIDEO GLASNIK

Ivan Milanović: Čovek koji onomad davao izjave sto za jednog nam priča o miru i stabilnosti

Posledice naprednjačke diktature

Screenshot

Živimo već punih šest godina pod apsolutnom vladavinom Aleksandra Vučića koja je započela izborom Vlade Dačić – Vučić ili možda je ispravnije reći Vlade Vučić – Dačić.

Piše: Ivan Milanović

U tom periodu do danas, uništene su institucije, podela vlasti, sloboda govora, sloboda medija i nezavisno sudstvo.

Na ulicama su likvidacije postale uobičajne, kriminalcima se daju oslobađajuće presude a ratni zločinci postaju Narodni poslanici!

Narod je osiromašen i svi smo svedoci uzurpacije državnih resursa od strane naprednjačkih lažnih doktora nauka, stručnjaka i analitičara!

A za ovo vreme mladi odlaze iz zemlje u ogromnom broju, razočarani građani zbog lošeg egzistencionalnog stanja izvršavaju samoubistva a sve već broj dece se leči sms porukama! Na to sve slušamo da živimo zlatno doba!? Ovo je vređanje inteligencije i zdravog razuma!?
Danas imamo ljude na vlasti koji se isključivo bore za svoje interese i benefite i koji su samo zaokupljeni očuvanjem svojih pozicija!

Čovek koji je ratni huškač i profiter, koji onomad davao izjave sto za jednog nam priča o miru i stabilnosti, ali tada je bio samo radikal sada je postao napredni radikal.

Dok se ovih dana Srpski gradonačelnici kosovskih opština i odbori SNS u Srbiji utrkuju ko će više u svojim dirljivim pismima i saopštenjima pokazati vernost i podršku svom predsedniku. Jer unutarstranačko kotiranje u SNS zavisi od mere idolopoklonstva prema velikom vođi!

Dakle, radi se o lošoj i nesposobnoj vladavini SNS – a koje su isključivo obeležile afere, laži i obmane.

Imamo apsolutnu vladavinu jednog čoveka, kome je stranka sredstvo za potčinjavanje građana, a cilj razaranje svih demokratskih institucija, poništavanja slobode govora, podele vlasti i svih demokratskih tekovina koji stoje na putu njegovim autokratskim i autoritarnim ambicijama!

Autor je  brucoš Visoke medicinske škole u Beogradu i član PSG

Ostavite komentar