KOLUMNE

Ivan Milanović: Mahinacije jednog autokrate

Ivan Milanović: Mahinacije jednog autokrate

 

Za pet godina naprednjačke strahovlade iz Srbije su pobegli svi koji su mogli, mnogo mladih i stručnih koji su razočarani u njihovu „naprednu“ Srbiju. Ko je ostao, osuđen je na svakodnevnu borbu za golu egzistenciju, bez nade, samo sa strahom od siromaštva, od neplaćenih računa i javnih izvršitelja.

Piše: Ivan Milanović

Aleksandar Vučić je zaveo diktaturu, policiju i pravosuđe je pretvorio u lični servis za obračun sa političkim protivnicima, strancima je rasprodao sve što je vredelo i zemlju i ljude, uveo je robovlasnički sistem i celo društvo dogurao do ruba siromaštva i bede!

Narod je opljačkan i ponižen, država devastirana, sindikati marginalizovani, civilni sektor oslabljen…! Koliko god da se on i njegovi medijski podanici trudili da poraze predstavljaju kao pobede, kolektivna hipnoza je slabija od zdravog razuma. Uzalud su horski hvalospevi, građani ih ne čuju od krčanja stomaka i plača bolesne dece za čije lečenje nema novca!
Aleksandar Vučić u svojim primitivnim propagandnim monolozima, koristi svaku priliku da vređa i ponižava sve ljude koji drugačije misle i da predstavi kako je život odličan u Srbiji, toliko odličan da se ljudi ubijaju zato što ne mogu da plate račun za struju!

Jel su to ti epohalni rezultati!?

Čovek koji nema radnog staža u privatnom sektoru nam govori da smo lenji i neodgovorni?

Čovek koji je 2013. godine potpisao Briselski sporazum i tako i de facto i de jure priznao KiM nam govori o patriotizmu!?

Čovek koji je ratni huškač i profiter nam govori o miru i stabilnosti!?

Čovek koji nam govori da smo ekonomski uspešna država a plaćamo akcize na struju!?

Takav čovek suspenduje sve zakone i potčinjava ih svojoj volji i interesima!

Dokle više Aleksandre Vučiću?

Autor je  brucoš Visoke medicinske škole u Beogradu i član PSG

Ostavite komentar