KOLUMNE

Srbin je najsrećniji dok ima da gutne i da butne

Ovo o čemu pišem sad, ne mora da bude tačno. Lupam samo. Zato ne uzimaj za ozbiljno.

Srbi su određeni za uništenje.

Ilustracija: Jutarnji GLASnik

Piše: Radomir Krstić

Zašto?

Zato što su pokazali svetu da imaju divnu zemlju koju ne znaju da urede po svetskim standardma, pa samim tim ne znaju ni svoj standard da podignu.

Zato moraju nestati sa svoje teritorije, koju će preuzeti druge nacije.

To će se odvijati po sledećem scenariju:

Jedan deo i po mogućstvu školovan, otići će u inostranstvo. Drugi deo će umreti od raznih bolesti. Treći deo biće pomlaćen kovencionalnim ratom sa komšijama. Ostali će ostati izgubljeni u svojoj zemlji i biti sluge došljacima i našim tajkunima.

Srbija se turbo rasprodaje uz odobravanje velikog broja građana, u nadi da će ih investitori spasiti radnim mestima. Uzeti novac od rasprodaje Srbije političari dele po funkciji i kupuju srpsku zemlju, pa time postaju i sami investitori i deo okupatorskog kruga. Osiguravaju egzistenciju svoje porodice.

Narod se ovde ništa ne pita, jer je samo potrošni materijal i bezvredna masa koja mora nestati.

Novac se ciljano upumpava u Srbiju i usmerava se da se izgradi sve za buduće potrebe okupatora. Srbi su podeljeni na Amere i Rusofile. Rusi nam neće pomoći jer nismo jedinstveni za Rusiju. Amerima to odgovara da nastave genocid nad nama. I to, brže, bolje i jače.

Kada već nismo sposobni da živimo kao normalan svet, da više ne krivimo druge, a ni sebe, predlažem da se podelimo u dva tabora: Amere i Rusofile. I da svako svoj tabor finansira svojim naoružanjem, pa da se međusobno pomlatimo i skratimo muke i njima i nama.

U svakom slučaju, naši političari ne bi učestvovali u građanskom ratu, ali bi zato došli brže do gore navedenog cilja.

Dragi Srbi, kao što vidite. očekuje nas „sjajna“ budućnost.

Ko u ovo sumnja?

Naravno, svako… Osim mene.

Srbin je najsrećniji dok ima da gutne i da butne, a svoju egsistenciju prepušta drugome. Prevedeno na srpski, razmišlja samo kurcem i guzicom.

Zato smo tu gde smo.

A gde smo?

Priredio: Jutarnji GLASnik

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar