KOLUMNE

U Srbiji je sve laž, laž je opozicija, levica, desnica, sindikati, analitičari, novinari, mediji i portali… samo je istina Aleksandar Vučić i njegova vladavina koja će trajati dok njemu ne dosadi.

Aleksandar Vučić je izabran za predsednika, Ana Brnabić je novi mandatar.

Foto: Tanjug

Svaki milimetar Srbije su osvojili Vučićevi jurišni odredi, ucenjeni i kupljeni poslušnici i bagra koja samo uz Vučića može da zadrži to što je pre ili uz njega stekla.

Za to vreme, po internetu se smenjuju šutnuti Vučićevi saradnici, koji naknadnom pameću, kao ostavljene ljubavnice, pljuju po svom bivšem, veličajući sebe i svoju ulogu, iznoseći poluistine ili laži o svom bivšem, uživajući u svojoj bolesnoj narcisoidnosti, sa skrivenim vapajem za preko potrebnom hospitalizacijom.

Opozicija i „opozicija“ se direktno ili posredno nudi vladaru, a svi njihovi dosadašnji radovi su nam dobro poznati i trpimo posledice njihovog zajebavanja i igranja državom i našim životima.

Ona, kao građanska, urbana i proevropska zamlaćuje se fontanama, patkama i smišljanjem što efektnijih i jačih rečenica kojima će na Tviteru dobiti što više lajkova, dok ona „nacionalna“ i proruska, sa svojim sledbenicima, po Fejsbuku masakrira strane plaćenike, domaće izdajnike, već je prešla Prokletije na jednom i Karlobag na drugom frontu i samo da stignu Migovi, eto njih nad Pentagonom, sve usput proterujući migrante, Rome, muslimane, Hrvate i večne neprijatelje, Jevreje.

Jedni se pozivaju na evropske vrednosti, a drugi na Boga, tumačeći i vrednosti i Boga kako im kad odgovara.

O sujeti i ujedinjenju opozicije glupo je bilo šta pričati, sve je već viđeno.

Umesto da ruše i kritikuju vlast zbog gladnih građana, zbog kulturnog, duhovnog i svakog drugog masakra nad mladima Srbije, da pokrene borbu protiv krvoločnih tajkuna i da umesto kilavih i potkupljenih sindikata stane uz obespravljene i ojađene, te da danonoćno vodi borbu da nam deca više ne beže iz zemlje, oni i dalje prodaju istu maglu, iste bajke i iste parole.

I sve to ubija ovaj narod i tera ga u još veću apatiju, beznađe strah i očaj, što sve ide na ruku vladaru Vučiću.

U Srbiji je sve lažno, lažna opozicija, lažna levica, lažna desnica, lažni sindikati, lažni analitičari, lažni novinari, potkupljivi mediji i portali… samo je istinit Aleksandar Vučić i njegova apsolutistička vladavina koja će trajati sve dok njemu ne dosadi.

U svom tom crnilu, ma šta vi mislili, postoji onaj tračak nade, a to su ovi momci. Nekima ste bili oduševljeni, pa razočarani i sad ih većina ignoriše jer nisu uradili ono za šta ta većina dupetom nije mrdnula, čekajući da neko umesto njih sve odradi.

Foto: Screenshot/ Youtube, Boris Malagurski

Pa srećno vam bilo u Vučićevom carstvu!

Jutarnji GLASnik/ M. A. M

 

 

2 Replies to “U Srbiji je sve laž, laž je opozicija, levica, desnica, sindikati, analitičari, novinari, mediji i portali… samo je istina Aleksandar Vučić i njegova vladavina koja će trajati dok njemu ne dosadi.

    1. Poštovani, možda niste pročitali do kraja, a postoji i fotografija onih za koje mislimo da valjaju, a svaka narodna umotvorina je dobrodošla. Srdačan pozdrav!

Ostavite komentar