KOLUMNE

Vesića je pozivao na dvoboj, Jovanova i Nedimovića nazivao „Koštuničinim pederčićima“, a Martinovića „Šešeljevim majmunom“. Na kraju, sve ih je okupio u svom zločinačkom udruženju

Haos u SNS: Đubre čisti đubrad

Piše: Predrag Popović

Aleksandar Vučić priprema kadrovsku čistku u svom kartelu. Na udaru će se naći lokalni naprednjački moćnici, koji mu ne obezbeđuju dovoljno novca i poslovnih kombinacija. Ko god nije caru dao carevo stavljen je na spisak za odstrel, pa može da očekuje posetu Darka Glišića, Branka Malovića, Damira Zobenice ili nekog drugog nosača Vučićevog svilenog gajtana.

Srpska napredna stranka nije normalna politička organizacija. Tomislav Nikolić ju je napravio u stilu akcionarskog društva za trgovinu nacionalnim i državnim interesima. Na tim temeljima Vučić je napravio kriminalnu mrežu, kojom je prekrio celu Srbiju. U početku, oslonio se na preuzetu radikalsku infrastrukturu i kadrove. Širom je otvorio vrata za konvertite iz drugih stranaka. U srpskom jeziku ne postoji pretnja i uvreda koju Vučić nije uputio borskom šerifu Blagoju Spaskovskom Sosi. Dok je Boško Ničić, 2009. godine, učestvovao u Pinkovom rijalitiju „Farma“, Vučić je sms-porukama glasao za njega, tvrdeći da je za Srbiju dobro da „zaječarski parazit“ što duže ostane u zatvorenom prostoru. Tokom dugogodišnjeg sukoba, razvio je toliko iskrenu i strasnu mržnju prema Goranu Vesiću da ga je čak i pozivao na dvoboj. Milenka Jovanova i Branislava Nedimovića je nazivao „Koštuničinim pederčićima“, a Aleksandra Martinovića „Šešeljevim majmunom“. Na kraju, sve ih je okupio u svom zločinačkom udruženju. Što je neko kompromitovaniji, to mu je draži i bliži.

NASTAVITE SA ČITANJEM OVDE

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar