POLITIKA

7.000.000 za firmu čiji je osnivač gospodin Krlo! Ne daje Palma, već gospođa Trivan i Službeni glasnik

Kako je objavljeno na portalu Pištaljka, firma koju je osnovao Nebojša Krstić, dobiće od Službenog glasnika 7.000.000 za oglašavanje

Ilustracija, Jutarnji GLASnik, Foto: Screenshot/ Youtube

Piše: Biljana Živančević

Iako ima svoj Sektor za marketing i odnose s javnošću, Javno preduzeće „Službeni glasnik“ će ove godine za iste poslove platiti oko 150.000 evra firmama „Nova Communications“, koju je osnovao javni funkcioner Nebojša Krstić i koja je do pre tri meseca bila u njegovom vlasništvu, i „Red Communication“ kojom rukovodi Danijela Popović Jurić.

„Službeni glasnik” je 28. jula ove godine raspisao konkurs za „Usluge PR i marketing podrške, promocije i prodaje proizvoda izdavačke delatnosti JP Službeni glasnik, Pravno-informacionog sistema RS i ostalih službenih izdanja“, a 22. septembra za „Oglašavanje u štampanim medijima“.
Firma „Red Communication“ će za poslove marketinga i PR-a (odnosa s javnošću) u narednih godinu dana zaraditi deset miliona dinara sa PDV-om, dok je Krstićeva bivša firma „Nova Communications“ za oglašavanje u medijima dobila nešto više od sedam miliona dinara sa PDV-om.

Medijski savetnik bivšeg predsednika Srbije Borisa Tadića Nebojša Krstić je, kako je objavilo Udruženje novinara Srbije, do 6. septembra ove godine bio vlasnik dve marketinške agencije: „Nova Communications“ i „Nova PR Public Relations“. Prema podacima Agencije za privredne registre, obe firme su od tada u vlasništvu njegove saradnice Jasmine Stojanov, bivše Tadićeve šefice informativne službe.

CEO TEKST PROČITAJTE OVDE

Izvor: Pištaljka

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar