AUTOBUSI SNS-a NA MITINZIMA ZNAK SIGURNOG PORAZA VUČIĆA NA IZBORIMA! (VIDEO)

                     Vučićev karavan u Subotici

Podsećajući da u Srbiji živi veliki broj Mađara, aktuelni premijer Aleksandar Vučić je zaboravio da iznese podatke o broju istih koju su napustili Srbiju i Suboticu poslednjih pet godina. Dodao je premijer i da je obaveza države da oni sutra „žive zajedno sa nama i da budu još srećniji i zadovoljniji nego što je to slučaj danas“.

Tako je na danasnjoj konvenciji u Hali sportova govorio kandidat SNS-a za predsednika Srbije, verovatno ni sam ne shvatajući da oni o kojima priča već odavno nisu u Srbiji. Mađarski pasos je ključ za bolji život mnogih, što i nije neka tajna, samo što o tome premijer nije obavesten od strane koalicionog partnera Ištvana Pastora, kojeg je uzgred proglasio „iskrenim prijateljem Srbije“.

I dok se i jednom i drugom rasipa omladina širom sveta, oni se bave organizovanim posetama na sopstvene konvecije. Celu konveciju saslušali su mnogi ali najmanje Subotičana. Desetine autobusa parkirano oko mesta dešavanja imalo je za cilj da napuni mesto i stvori privid popularnosti jedne osobe. Da ne bude zabune, to se ne dešava „po prvi put u istoriji Srbije“. Ovaj postupak je naučen, razrađen i upravo se primenjuje.

„Ko god misli da Srbiju može da ponižava, ruši i čerupa, moj mu je savet da Srbija nikome to neće dozvoliti, jer je snažnija iz dana u dan – ekonomski i slogom naroda, snažnija jer zna da se bori za pravdu naroda“, rekao je Vučić i dodao da se „svi zajedno jako bore“ kako se na vlast ne bi vratili „oni koji su zemlju urušavali“, oni koji su „razorili i rasprodali sve što su generacije stvarale“.

Karavan je nakon konvecije napustio Suboticu ostavljajući Subotičane da u miru prošetaju Radijalcem i razmisle o tome šta im se to dešava. Jer, očigledno nije sve kako Pink i RTS kažu.

Foto: Facebook, Izvor: gradsubotica.co.rs

2 Comments

Add a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *