POLITIKA VAŠ STAV

Borko Stefanović: Mi smo krenuli od nule i tek ćemo rasti. Izborićemo se ljudima i idejom

Imam potrebu da objasnim neke stvari o Levici Srbije i o sebi.
Foto: Facebook

Jeste, dobili smo jedan procenat glasova na izborima 2016. posle samo tri mesec rada. Verovali smo u svoju ideju i ljude. Nismo kalkulisali.

Imali smo samo 13 hiljada evra za kampanju. Iz DS je izašlo nas nekoliko i to kad sam bio najjači, zbog programa i ideoloških razlika, što je u Srbiji često koliko i let komete.

Od tad rastemo i dolaze nam novi ljudi, a podrška postepeno raste, uprkos ignorisanju i potcenjivanju medija i ostatka opozicije. Borimo se dalje i uskoro ulazimo u Bg skupštinu i u republičku.

Danas su sve stranke i pokreti u opoziciji na sličnim procentima podrške. Preživeli smo. Više od pet godina sam u najsnažnijoj opoziciji ovoj nakaradnoj vlasti, svaki dan. Svuda gde treba i svuda po Srbiji.

Kao i hiljade drugih u ovoj zemlji sam ostao bez posla koji sam radio pre politike, kao i moj brat. Zbog mog političkog rada.

I sad ima bezumnika koji jedino što mogu da kažu da smo mali i da imamo jedan posto!?

A koliko imaju njihovi puleni i veličine?

Mi smo krenuli od nule i tek ćemo rasti. Nismo kao oni pravili krpež koalicije da bi ušli u Skupštinu, i sad su oni veliki i pravi?

E pa nismo ni mi u LS blesavi naivci. Mi ćemo se izboriti ljudima i idejom. A vi i dalje merite ko je jači, oni od tri ili šest posto.

Sramite se ako vam je napad na LS to koliko smo sami dobili u nemogućim uslovima.Sve ćemo učiniti da uskoro puknete od muke.

Do pobede.

Borko Stefanović

[frontpage_news widget=“9692″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar