POLITIKA VAŠ STAV

Dejan Šulkić: Izbori da budu čistilište za preletače koji su se pretplatili na narodnu grbaču

Povodom teksta Dejana Neškovića o političkoj sceni u Velikoj Plani,“SMATRAJU NAS BUDALAMA! VLADAJU I PLJAČKAJU, PROMENE PARTIJU, PA MISLE DA SU PROŠLOST IZBRISALI. Kako je u Plani, tako je u celoj Srbiji“ dobili smo ekskluzivnu izjavu od strane narodnog poslanika DSS-a, Dejana Šulkića:

Na žalost Velike Plane, a i u drugim opštinama niti u Srbiji na centralnom nivou nije bolje. Sve što je napisano je istinito!

Danas, ako ste dosledni ovakvi ljudi, neki mediji, razne organizacije, pa i deo građanstva će vas ismejavati, a one koji imaju neograničen preletački kapacitet, predstavljaće kao sposobne i uzorne ljude, kao društvenu normu po kojoj treba svi, a posebno mladi, da se ravnaju.

Takva pojava, koja dobija na vrtoglavom intezitetu,  je jedan od razloga za beznađe u kojem se pravashodno mladi nalaze, pa olako posežu za odlaskom u inostranstvo.

Srbija nam se prazni, a podobni partijaši ostaju u sedlu.

Rešenje je u promeni izbornog zakonodavstva, koje bi podrazumevalo da se odbornici biraju neposredno, po većinskom izbornom sistemu.

Takvi izbori bili bi čistilište za smutljivce iz svih stranaka, a posebno za ovakve preletače koji su se pretplatili na narodnu grbaču kao da je ovo staleška država!“

Dejan V. Šulkić, narodni poslanik

Ostavite komentar