Dignite se od rijalitija, dignite se od kanabea – DUŠAN IVKOVIĆ

Proslavljeni košarkaški stručnjak Dušan Ivković kaže da ništa u životu nelegalno nije uradio, kao i da građani treba da se „dignu sa rijalitija i od kanabea“.

On je to rekao posle predaje potpisa za kandidaturu Saše Jankovića za predsednika Srbije, a na pitanje novinara koji su insistirali na temi navodnog njegovog „nelegalnog objekta“, što je i ranije bila tema beogradskih tabloida, a sve posle njegovog pojavljivanja na skupu podrške Jankoviću.

„Ja sam u životu sve ostvario sa ovih deset čistih prstiju. Sve je legalno u mom životu i ništa nelegalno u mom životu ne postoji“, rekao je Ivković.

Na pitanje „da li je razlog njegovog ulaska u politiku želja da legalizuje svoj objekat preko Jankovića i da učini ono što nije mogao preko Vučića“, bivši selektor reprezentacije Srbije je naveo da sa svojim životnim iskustvom i znanjem ne zna šta znači „ulazak u politiku“.

„Kao građanin Srbije sa punom odgovornošću tvrdim da nikada ne želim da uđem u politiku, ali sam odlučio da podržim ono najbolje što Srbija ima. Nisam ni ucenjen, niti namiren, niti nenamiren. Nadam se da će milioni građana da se dignu sa rijalitija, da se dignu od kanabea i da daju glas najboljem kandidatu“, zaključio je Ivković.

Foto: Anadolu Efes, IZVOR: B92

Ostavite odgovor