POLITIKA VIDEO GLASNIK

Dragoljub Žarković otkriva najveću laž Aleksandra Vučića (VIDEO)

Gost nove epizode emisije „RasPravda“ bio je glavni urednik nedeljnika „Vreme“ Dragoljub Žarković. Žarković u emisiji govori o slobodi medija u Srbiji, o optužbama da radi za Miroslava Miškovića, problemu Kosova i Metohije i režimu Aleksandra Vučića.

Foto: Youtube

Žarković tvrdi da je najveća laž aktuelne vlasti i predsednika Aleksandra Vučića o stanju srpske ekonomije i “kako nam dobro ide”.

– Vučić svakih pet dana otvara neku fabriku Leone, pletu neke kablove, a nema tu ozbiljnog posla. U sistemu gde jedna laž zatrpava drugu teško je reći šta je tu najveća laž. Gledajući dugoročno, šta će se ispostaviti kao najveća laž, moguće je da će i pitanje Kosova biti jedna od tih stvari – kaže Žarković.

On je rekao da je prošle godine Srbija imala samo 1,7 rast društvenog proizvoda dok je svuda u okruženju to 3 ili 4 posto. Žarković je rekao da ekonomija Srbije nazaduje.

Žarković je u emisiji ispričao istorijat svoje porodice i o precima koji su otišli za SAD, a onda se vratili kao dobrovoljci u Prvom svetskom ratu a zatim se naseli u Kosovskoj Mitrovici izgradili hotel i elektrocentralu Gazivode.

– Vučić kaže ne dam moje Gazivode. Kako govoriš “moje Gazivode” kad su moje? – kaže Žarković.

Žarković u emisiji govori i o Vučićevom pozivu nakon što je u “Utisku nedelje” otkrio da se predsednik ponovo oženio, nekadašnjim debatama sa Nikolom Miloševićem, svom odnosu prema Rusiji i prema EU itd.

– Ovo je društvo ukinutog dijaloga, ovde se dijalog ne dozvoljava – rekao je Žarković komentarišući stanje u društvu i medijima.

Emisija “RasPravda” realizuje produkcija HelmCast, autor i voditelj je Midrag Zarković.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar