Jovanović: Nisam siguran da Savez za Srbiju može sprovesti promene! Srbiji su potrebni novi ljudi
POLITIKA VAŠ STAV

DSS: Podržati politiku Milorada Dodika

DSS: Podržati politiku Milorada Dodika

U ovim prelomnim trenucima za srpski narod u Republici Srpskoj treba podržati politiku Milorada Dodika, i to iskazati na predstojećim izborima, kaže pedsednik DSS MiloŠ Jovanović.

DSS: Podržati politiku Milorada Dodika
Foto: DSS

On navodi da DSS u kontinuitetu podržava politiku očuvanja i jačanja Republike Srpske, i ocenjuje da je sadašnja vlast u Banja Luci branila interese RS i vodila nacionalno odgovornu politiku, saopšteno je iz te stranke.

Jovanović ocenjuje i da režim Mila Đukanovića Crnu Goru otvoreno gradi kao policijsku držžavu na šta, kako kaže, nedvosmisleno ukazuje odluka Vlade te zemlje da se ozakoni drakonsko novčano kažnjavanje građana koji ne ustanu prilikom izvođenja himne.

Jovanović smatra, kako je saopšteno, da je represija uperena ka onim građanima Crne Gore koji su hrabri da gestom neustajanja na himnu iskažu nezadovoljstvo režimom „utemeljenom na antisrpstvu i kriminalu i čije je nacionalno osećanje ostalo verno istoriji Crne Gore i srpstvu“.

– Zato nije slučajno što je ova odluka doneta samo nedelju dana pre utakmice Crna Gora- Srbija u okviru Lige nacija – istakao je on.

Beta

Ostavite komentar