POLITIKA VAŠ GLAS

Dveri: Nogo ostaje poslanik, kritike SNS, Zorana Mihajlović: Nastavak politike nasilja

Dveri: Nogo ostaje poslanik, kritike SNS, Zorana Mihajlović: Nastavak politike nasilja

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da je Srđan Nogo

Boško Obradović: Tužiću Vučića, Pink i Infomer
Dveri: Nogo ostaje poslanik, kritike SNS, Zorana Mihajlović: Nastavak politike nasiljaFoto: Tviter

podneo ostavku na mesto člana Predsedništva Dveri, ali da će ostati poslanik te organizacije.
Obradović je novinarima na skupu Saveza za Srbiju rekao da će Nogo ostati poslanik i da su neke reči koje je izgovorio bile neprimerene, ali da je tema bila primerena.

Obradović je dodao da se tema posledica migrantske krize, o kojoj je Nogo govorio, kada je rekao da treba vešati premijerku Anu Brnabić ako potpiše Dablinski sporazum, „gura u zapećak“, a da je to jedna od najaktuelnijih tema u Evropi.

Dveri: Nogo ostaje poslanik, kritike SNS, Zorana Mihajlović: Nastavak politike nasilja Foto: FB

Ovu odluku Dveri komentarisala je potpredsednica Vlade i članica predsedništva SNS Zorana Mihajlović.

Ona kaže da su odbijanjem da sa mesta poslanika u Narodnoj skupštini smeni Srđana Noga, koji javno preti vešanjem premijerke Ane Brnabić i ubistvom predsednika Aleksandra Vučića, stranka Dveri i njihov lider Boško Obradović još jednom pokazali da istinski nemaju nameru da se odreknu politike nasilja i javnih pogubljenja političkih protivnika.

Ona je, u saopštenju, dodala da je kozmetičko kažnjavanje funkcionera Dveri, koji je smenjen sa navodnog mesta u stranci, samo još jedan neuspeli pokušaj da se sakrije ono što čitava Srbija vidi.

„A to je da Boško Obradović, njegova stranka i opoziciona koalicija Savez sa Srbiju, čije su Dveri vodeća partija, pokazuju da su im nasilje i mržnja jedini program. Ovo je još jedan dokaz kako bi se svi oni u slučaju da dođu na vlast ponašali prema svima koji ne dele njihove političke stavove“, istakla je Mihajlovićeva.

Izvor: Mondo  Foto: Screenshot

Ostavite komentar