POLITIKA VIDEO GLASNIK

Fantomi: Čanak obraz ko opanak !

Ilustracija, Jutarnji GLASnik, Foto: Printscreen/ Youtube, agencije

Poštovani gospodine Čanak,

Pokret ujedinjenih fantoma je putem ovog pisma hteo da malo prodivani sa vama u nadi da ćemo uspeti da razjasnimo neke stvari. Vi kao veliki borac za onu našu vojvodjasnku stvar na koju ste sami stavili tapiju, već punih 27 godina ulažete enormne napore kako bi posao otcepljenja Vojvodine sproveli u delo. Na žalost taj posao vam teško ide jer ste uvek u manjinji, bez obzira sa kim participirate u vlasti poslednjih 20 godina.

Kao rodjeni Pančevac uvek ste setno gledali na Pančevački most u nadi da ga jednog dana tamo više neće biti. Na žalost još kao dete ste se preselili u Novi Sad, ali ta vas frustracija nikad nije napustila. Kako ste završili Srednju muzičku školu, a kasnije i Ekonomski fakultet napravili ste pravu sintezu ove dve profesije. Svirate fenomelno onoj stvari , a ekonomski dobro prosperirate. To je to vojvodjansko pitanje za koje se svi mi borimo. Prvo su vas iskorišćavali Sloba i ekipa, kasnije žuti, a sada kada kažete da ste opozicija, doduše da budemo iskreni participirate sa SNS samo u Novom Sadu, vidimo da stvari ne idu u pravom smeru.

Očigledno je sviranje onoj stvari počelo da zamara vojvodjansku publiku pa sada pokušavate da vratite slušaoce preko aktuelizovanog katalonskog melosa. Dok ste sa žutima svirali  gradjani Srbije su vas još i nekako slušali , a danas kada ste uznapredovali taj melos je totalno izašao iz mode. Ako u narednom periodu budete čuli neku eksploziju znajte da su to fantomi koji žele da vas oslobode frustracije iz detinjstva. Nadamo se da se nećete nasrditi na fantome zato što ovu stvar rade na svoju ruku. Nemojte se jediti za vaše ponovno pojavljivanje u Velikom bratu i gostovanja na TV Pink, jer će fantomi napraviti rezervni most kao Jul Briner na Neretvi kako bi smo zavarali protivnike.

Pokret ujedinjenih fantoma

[frontpage_news widget=“9692″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar