POLITIKA VESTI

GOSPODAR SE ZNA! Ministar o ministarki: Ona ne odlučuje ništa, ovde Vučić donosi odluke

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović je, komentarišući za „Novosti“ poruke američkog zvaničnika, navela i da „Srbija ne treba da gubi svoje prijatelje na putu koji je izabrala, a izabrala je evropske integracije“.
Foto: Screenshot/ Youtube

Kako pišu Novosti, na pitanje kako ocenjuje reakciju Zorane Mihajlović na ove zahteve Jia i njenu opasku „da niko od nas ne može dobiti blagoslov ako nas sklanja sa evropskog puta“, Vulin odgovara:

– Da o Srbiji odlučuju predstavnici bivšeg režima nisam siguran da se kao 2008. godine ne bismo preko noći, a bez otpora, našli u nekoj drugačijoj državi. Voljom naroda i na sreću Srbije oni ne odlučuju baš kao što ne odlučuju ni neki članovi sadašnje vlasti poput Zorane Mihajlović.

Vulin je još naveo za Novosti:

Nisam razgovarao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, ali čvrsto verujem da dok on donosi odluke možemo biti sigurni da će se Srbija ponašati odgovorno i odlučno i da neće dozvoliti da drugi odlučuju o njoj.

Ova izjava ministra vojnog koji vojsku služio nije, potvrđuje da nazovi sukob između njega i Zorane Mihajlović nije prestao, te da će priča o tetkinim parama za stan i državnim parama za Zoranine gaćice, još dugo biti tema njihovih zezanja i narodski rečeno, sitnih podjebavanja, sve u cilju pokazivanja odanosti vrhovnom i nepogrešivom Aleksandru.

Mi možemo samo da im ili zavidimo kako se oni samo dobro zezaju.

Najgore je što se tom zezanju ne nazire kraj.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“9692″ name=“Prethodni članci“]

 

Ostavite komentar