Igor D. Jakšić: ŽIVI ZID – NARODNE JAKE SRBIJE SAMOSTALNO IZLAZI NA IZBORE ZA BEOGRAD

SAOPŠTENJE

VREME JE DA PRUŽIMO OTPOR -IGOR D. JAKŠIĆ

Svi bivši i sadašnji najavljuju izlazak na izbore i prave nekakve koalicije, grupišu se da bi sačuvali svoje „kože“, a ne da bi  zaštitili narod.

VREME JE DA PRUŽIMO OTPOR

Narode, ne opraštajte im… Znali su šta rade!  Nećemo zapostaviti ni ostale gradove gde se očekuju izbori: Aranđelovac, Bor, , Lučani, Majdanpek, Mionica, Negotin, i Pećinci…

Borićemo se za sledeće ciljeve:

1.- UKIDANjE PRIVATNIH IZVRŠITELJA

2. –UKIDANjE KOMUNALNE POLICIJE

3. –UKIDANjE BUS PLUS – VRATIĆEMO INGERENCIJE NA GSB (Tražiti krivičnu odgovornost čelnika grada i čelnika Bus Plusa, potpisnika ugovora, zbog omogućavanja privatnoj firmi da se bogari na račun građana Beograda)

4. –PROTIVUSTAVNE NAPLATE DOPLATNE KARTE PARKING SERVISA NA ULICAMA BEOGRADA – Smanjićemo na minimum, a ne da budu izvor bogaćenja izvršitelja.

5. –TRUDNICAMA I PORODILjAMA 100% BOLOVANjE

6. –UVEŠĆEMO SMANJENJE CENA: CENTRALNOG GREJANJA ZA TREĆINU, KOMUNALNIH USLUGA ZA 50%

7. –REVIDIRAĆEMO UGOVOR „BEOGRAD NA VODI“ -Postoje indicije da postoje aneksi ugovora koji nisu poznati građanima, a odnose se na trgovinu oružjem Ujedinjenih Arapskih Emirata i SDPR-a, odnosno celokupnog proizvodnog programa naoružanja Srbije. Objavićemo ih i javno tražiti krivičnu odgovornost svih učesnika i potpisnika ugovora, i raskid ugovora, ako utvrdimo da nije u nacionalnom interesu građana Srbije i Beograda.

DOK ĆE SADAŠNjA KAO I BIVŠA VLAST OBEĆAVATI I NUDITI SENDVIČE, MI RADIMO I BORIMO SE, DA SE DRŽAVA I GRADOVI VRATE NARODU

Ovo je narodna borba i potekla je iz potrebe naroda i građana Srbije da se oslobodimo terora i pljačke.

IGOR D. JAKŠIĆ
predsednik

Ostavite odgovor