POLITIKA VAŠ STAV

Jerkov: Novi Sad zbog Maje Gojković pred bankrotom. Znala je da ugovara nedozvoljenu stvar i da svesno nanosi štetu gradu

Članica predsedništva Demokratske stranke (DS) Aleksandra Jerkov izjavila je danas da se Maja Gojković „očigledno uplašila anketnih odbora koje DS predlaže, a posebno onog o ATP Vojvodini“, i da zbog toga „tako panično reaguje“, prenosi DS.
Foto: Screenshot/ Youtube

„U danima u kojima se Srbija tresla kako bi Maja Gojković postala ministarka kulture, Maja Gojković se usuđuje da nekoga naziva lopovom. Predsednica skupštine je odranije poznata pravosudnim organima jer je u Novom Sadu svojim kriminalom dovela do mogućnosti da grad Novi Sad bankrotira.

U onim tužbama u kojima je do sada presuđeno, u slučaju ATP jasno piše da je Maja Gojković znala da ugovara nedozvoljenu stvar i da je svesno nanela štetu gradu“, rekla je Jerkov. To vrlo jasno stoji, kako je navedeno u saopštenju DS, u pravosnažnoj presudi Vrhovnog kasacionog suda iz 2013. godine.

Činjenica je i da je već do sada sa budžeta grada skinuto četiri miliona evra, a kada sve tužbe dođu na naplatu,grad će bankrotirati, zaključuje Jerkov.

Izvor: Fonet, Danas

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar