POLITIKA VESTI

Jezda i Dafina srpske politike, Preletačević Ljubiša Beli, odbio poziv Radulovića

Pokret Dosta je bilo je pozvao, kako je naveo, „istinske opozicione političke organizacije“ na razgovor o saradnji na beogradskim izborima – pokret Luke Maksimovića-Belog, Dveri i Ne davimo Beograd.
Ilustracija Jutarnji GLASnik/ Screenshot

Inicijativa Ne davimo Beograd se na svom Tviter nalogu zahvalila Pokretu Dosta je bilo na pozivu za razgovore o saradnji na beogradskim izborima i navela da će nastupiti samostalno. Dodali su da će nastaviti saradnju po pitanju kontrole izbornih uslova.

Na Fejsbuku se oglasio i Preletačević. I on je odbio poziv na razgovor o saradnji na beogradskim izborima.

„Evo i javno.
Fala na pozivu stvarno, ali nisam zainteresovan ni za kakve pregovore i razgovore o saradnji. Želim svima sve najbolje pa da se dogovoru kako treba.
AVE !“

Svi se sećamo koliko je truda pokret Dosta je bilo uložio u prikupljanju potpisa za kandidaturu Belog na predsedničkim izborima i tad mu saradnja sa Radulovićevim pokretom nije smetala.

Na pitanje u komentaru ispod objave za šta je konkretno zainteresovan, koji je njegov program, koja sumu načela, Beli nije dao odgovor.

Bilo kako bilo, Beli će ostati još jedna lažna nada građana Srbije, isto kao što su to nekad bili gazda Jezda, Dafina i drugi manje ili više štetni šarlatani.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar