POLITIKA SA DRUŠTVENIH MREŽA

Lažovi, farmaceuti, lekari i kriziranje: Sale, Radule i Biki – političari ili Tviter seoske alapače?

Glavne aktivnosti skoro svih srpskih opozicionih političara se već dugo, dugo vremena svodi na prepucavanje preko društvenih mreža i lečenje bolesne sujete dobijanjem lajkova, šerova i svega ostalog što bi u normalnom životu priličilo pevaljkama, starletama, rijaliti pacijentima i sličnim besposlenim osobama.
Ilustracija, Jutarnji GLASnik, Foto: Screenshot/ Youtube

Naravno da se tu umeša i vlast kad god može da im pomogne da što bolje pokažu svu svoju bezidejnost, jad i bedu (ne misli se na materijalnu bedu).

I nije problem što su oni takvi kakvi su, problem je što Srbija, sem što nikad nije imala goru vlast od ove današnje, nikad nije imala ni goru ni sramotniju opoziciju od ove, i što udruženim snagama vlast i opozicija ne dozvoljavaju da ispliva nešto novo, čistije i drugačije, koje bi počistilo svu ovo kaljugu u kojoj smo svi prinuđeni da se valjamo, preživljavamo, trunemo i nestajemo.

Danas online je preneo „sadržajan razgovor“ dvojice „opozicionih“ političara:

Polemika Saše Jankovića i Saše Radulovića na Tviteru

Ko laže?

Ilustracija, Jutarnji GLASnik, Foto: Screenshot/ Youtube

Lider PSG i DJB, Saša Janković i Saša Radulović, polemisali su večeras na Tviteru o događaju s početka 2014. godine kada je Radulović bio ministar privrede, a Janković zaštitnik građana.

Polemika je počela kada je Radulović, na pitanje jednog tviteraša šta je Janković 2014. „tražio kod Radulovića i u čije je ime došao“, odgovorio da je Janković tražio od njega da ne podnosi ostavku na mesto ministra privrede, već da sačeka da se steknu bezbednosni uslovi

„Još posle bio ljut što sam ipak podneo ostavku bez konsultacija s njim. Pitao me: Zar se nismo dogovorili? Rekao sam mu: Naravno da nismo. Ja sam te saslušao. To je sve“, naveo je Radulović.

Na te navode reagovao je Janković, koji je na svom tviter nalogu optužio Radulovića da laže. Ova polemika je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama pa da tvituje o ovoj polemici nije odolela ni Biljana Ivković, državna sekretarka u MUP-u.

Izvor: Danas, Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar