POLITIKA

Loša režija i loša gluma napada na aktiviskinju SNS-a u Lučanima

Loša režija i loša gluma napada na aktiviskinju SNS-a u Lučanima

Čačak – Gradska organizacija Dveri oglasila se povodom slučaja navodnog napada na aktivistkinju SNS u Lučanima.

 Saopštenje prenosimo u celosti:

Najnoviji događaji instruirani od strane nenormalne vlasti oličene u SNS-u i njenim satelitima odavno su prevazišli granice pristojne i fer političke borbe i prerasli u otvoreno nasilje koje svakim danom sve više dobija na intenzitetu.

Otvoreno razračunavanje vlasti sa političkim protivnicima krenulo je ubistvom Olivera Ivanovića, nastavilo se pokušajem ubistva Borka Stefanovića i njegovih saradnika. Svedoci smo svakodnevnog nasilja nad opozicijom u republičkom parlamentu. Ova vlast više nema adekvatan odgovor na sve prisutniji trend ujedinjavanja opozicionih stranaka i ideja, stepen nezadovoljstva naroda koji živi ispod ivice egzistencije i najavu masovnih protesta za koje su svesni da je početak kraja njihove bahate i korumpirane vlasti.

Očigledan primer navedenog je i poslednja loše izrežirana predstava u Lučanima, takozvani napad na vremešnu aktivistkinju SNS koja je, ujedno, i kandidat za odbornika SO Lučani na predstojećim izborima. Na dotičnoj gospođi, koja je navodno bila izložena pesničenju, ne videsmo nijednu modricu, svedoka nije bilo, ali krivca su našli i pre nego što se napad “desio“, naravno ko drugi nego opozicija.

Očigledno je Srpska napredna stranka u svom maniru zbog pada rejtinga, a poučeni primerom čačanskog Šojića, Maje Gojković i novinarki Pinka, pokušala da odglumi još jednu scenu u kojoj će sebe predstaviti kao žrtvu, samo do sada u najlošijoj režiji sa podjednako lošim glumcem.

Gradska organizacija Dveri u Čačku najoštrije osuđuje svaki vid nasilja, ali i svaki vid laži, prevare i zloupotrebe žena u prljavoj kampanji Srpske napredne stranke. Pozivamo ih da prestanu sa primenom nasilja i etiktetiranjem političkih neistomišljenika.

Informativna služba Gradske organizacije Dveri u Čačku

Izvor: Moravainfo Foto: Screeenshot

Ostavite komentar