POLITIKA

Milojičić: Rođačka država u režiji SNS. Brat Ane Brnabić i firma koja je otkupila dug Goše od 400.000 evra.

Poslanik Demokratske stranke Radoslav Milojičić pitao je predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić da li njen brat ima veze sa firmom koja je otkupila dug Goše od 400.000 evra.
Foto: Screenshot/ N1

Uvidom na sajtu Agencije za privredne registre može se utvrditi da je sadašnja vlasnica firme AA kapital konsalting, koju su pominjali radnici Goše, Danijela Mrđenović. Ona je 12. septembra upisana kao vlasnica umesto Nenada Filipovića, koji je firmu osnovao 29. avgusta.

On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da ima „konkretne sumnje“ da brat premijerke stoji iza firme u Zemunu, koja je pre samo mesec dana osnovana i koja je uspela za tih mesec dana da otkupi dug od 400.000 evra od firme sa Kipra koja je novi vlasnik Goše.

On je rekao da je Privredni sud u Požarevcu već zakazao i ročiste za 16. novembar kako bi verovatno potvrdio tu odluku.

„Uspeli su za mesec dana i da otkupe dug i zakažu ročište, pa jasno je da iza te firme neko ko je u dosluhu sa Srpskom naprednom strankom“, rekao je Milojičić.

„Ovo je rođačka država u režiji SNS i mi se protiv toga moramo izboriti“, dodao je Milojičić.

On je kazao da je Goša primer kako se vlast ophodi prema svim radnicima u zemlji i podsetio da radnici te firme tri godine nemaju platu ni zdravstvene knjižice.

Vašim klikom na neku od reklama, donirate rad Jutarnjeg GLASnika. Hvala.

Izvor: N1

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar