Nataša Jeremić: Po prvi put se plašim, Vučić da se stidi

Nataša Jeremić, supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, oštro je odbacila saopštenje vladajuće Srpske napredne stranke u kojoj je optužena da „upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji“. Kaže da nikada nije bila u dodiru sa narkoticima, da se po prvi put u životu plaši, kao i da veruje da iza tog saopštenja stoji Aleksandar Vučić.

“Nikada nisam bila u dodiru sa narkoticima. Deset godina nisam popila čašu vina. To svi znaju jer mi pokušavamo deset godina da dobijemo bebu. Ne znam šta da očekujem, jer mogu sutra da mi podmetnu drogu. Prvi put u životu se plašim i mislim da su spremni na sve”. – rekla je Nataša Jeremić na konferenciji za novinare povodom saopštenja potpredsednika Glavnog odbora SNS-a Milenka Jovanova, koji ju je optužio da „upravlja celokupnim narko tržištem u Srbiji“.

Nataša Jeremić je rekla i da ne prihvata izvinjenje predsedničkog kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića, jer misli da iza tog saopštenja stoji upravo on, budući da, kako kaže, kontroliše svaku reč u medijima, a kamoli ono što dolazi iz njegove stranke.

Smatra da je Vučić u najmanju ruku znao šta će u tom saopštenju pisati i poručuje mu da “treba da se stidi”. Rekla je i da će, ako se bude odlučila da nekog tuži, to sigurno biti i Vučić.

Bivše koleginice sa RTS-a došle su na konferenciju da podrže Natašu Jeremić, a ona se rasplakala kada im se zahvalila na hrabrosti da dođu.

Vučić se prethodno izvinio građanima zbog uvredljivih izjava Jovanova na račun Jeremićeve porodice, istovremeno poručivši „dosovskim kandidatima“ da „nastave napade na njegovu porodicu, jer je u dosadašnjem toku kampanje jasno video da drugi program i politiku nemaju“.

Izvor: N1

 

Ostavite odgovor