POLITIKA

Ne smeta im Haradinaj, smeta im Borko Stefanović: NAPAD NA LEVICU SRBIJE NA SEVERU KOSOVSKE MITROVICE

SRAMOTAN I KUKAVIČKI NAPAD NA LEVICU SRBIJE NA SEVERU KOSOVSKE MITROVICE
Foto. Printscreen/ Twitter

Prvog decembra predveče blizu centra severnog dela Kosovske Mitrovice članovi Levice Srbije i njen predsednik Borko Stefanović dok su odmarali nakon oštre debate sa Editom Tahiri i intervjua u Čaglavici kod Prištine u emisiji „Slobodno srpski“ napadnuti su sa nekoliko kamenica.

Prilikom tog napada naneta je materijalna šteta kafiću „Aktiv“, predsedniku Izvršnog tima Marku Kovačeviću je staklo poseklo arkadu, a predsednik Izvršnog odbora Novi Sad, Branislav Janković je pogođen kamenicom u glavu. Nakon lekarskog pregleda je pušten i sa ostalim stranačkim kolegama krenuo nazad za Beograd, sa gorkim osećajem nepravde.

Vinovnici nisu imali hrabrosti ni da uđu, ni da se zadrže nakon što su bacili kamenice, iste sekunde su se razbežali. Iako ne znamo ko su bili napadači, logično je sumnjati da su to isti oni koji nasilje koriste protiv svakoga ko nije privržen Srpskoj naprednoj stranci na prostoru Kosova i Metohije. Ovo je samo jedan u nizu napada na one koji ne žele da spuste glavu pred takozvanom Srpskom listom.

Nas uplašiti neće, na njihove napade smo spremni i znamo da baviti se politikom u Srbiji znači biti meta zastrašivanja, širenja laži, dobijanja otkaza i neomogućavanja zapošljavanja, fizičkih napada itd. svih nas koji nećemo da trpimo vlast Srpske napredne stranke i dalju propast naše zemlje u ekonomskom, moralnom i svakom drugom smislu – poručuju iz Levice Srbije – Njima ne smeta koalicija sa Ramušem Haradinajem, ali im smeta poseta delegacije Levice Srbije. Ništa više od toga nije potrebno reći za ove velike srpske junake.

Hvala vam što u nama budite sve veću pravdoljubivost i borbenost. Mi da stanemo ne možemo i nećemo, poručuje Levica Srbije.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar