POLITIKA

Nogo: Ako im smeta vešanje, koja je kazna za izdaju! Video koji sve objašnjava!

Većina članova GO Dveri za raspravu o Srđanu Nogu, Nogo i dalje postavlja nezgodna pitanja

Kako Danas saznaje od 60 prisutnih članova Glavnog odbora Dveri 43 potpisalo je da se raspravlja o njihovom članu Srđanu Nogu.
Kako su saopštili iz tog pokreta, Glavni odbor Dveri usvojio je izveštaj o radu Glavnog odbora između dva Sabora i izabrao nove članove Predsedništva.

Jutarnji GLASnik je napravio malu retrospektivu pitanja koja je Srđan Nogo uputio nadležnima u vlasti ovih dana, što je očigledno podiglo „buru“ u javnosti, i upućuje da pogledate intervju koji je Nogo dao RasPravdi.

Obradović se ogradio od Noga, rekao da „vređa i Vučić“,Đilas se izvinjavao građanima zbog izjave poslanika Dveri

Razgovor sa Srđanom Nogom koji sve objašnjava:Ako im smeta vešanje, koja je kazna za izdaju ! 

Nezgodna pitanja Srđana Noga

Pogledajte i pročitajte pitanja koje je Nogo postavio Nebojši Stefanoviću, ministru MUPa, za predsednika Prvog osnovnog suda u Beogradu, predsednika Vrhovnog kasacionog suda, Visoki savet sudstva i ministarku pravde, kao i pitanja za javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu LJubivoja Đorđevića, javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Natašu Krivokapić, javnog tužioca Apelacionog javnog tužilaštva u Beogradu Tomislava Kilibardu i Republičkog javnog tužioca Zagorku Dolovac, ministarku pravde i Državno veće tužilaca…


Srđan Nogo: Ako im smeta vešanje, neka kažu koja je kazna za izdaju ! (RasPravda)

Samo nekoliko časova pošto ga je SBPOK priveo na informativni razgovor, narodni poslanik Srđan Nogo otkrio je u RasPravdi zbog čega je rekao da bi Anu Brnabić i Aleksandra Vučića trebalo obesiti na Tezarijama ako su zaista potpisali Dablinski sporazum i obavezali se da u Srbiju prime milion iračkih migranata. Uz to, izneo je pojedinosti o mnogobrojnim aferama i skandalima vezanim za vlast Srpske napredne stranke – između ostalog, objavio je i nekoliko državnih tajni, koje dokazuju spregu vlasti i kriminala.

Vučiću, da li si u dogovoru sa Sorošom planirao da se smesti milion migranata?
Video HelmCast: Razgovor sa Srđanom Nogom koji sve objašnjava

 

Izvor: Jutarnji GLASnik                                                        Foto: Screenshot

Ostavite komentar