POLITIKA VAŠ GLAS

Nogo ostaje pri svome: Brnabić treba da bude, ako je parafirala, obešena, a pored nje obešen i Vučić

Tužilaštvo: Pokrenut predistražni postupak protiv Srđana Noga

Sad, neka čuje i Aleksandar Vučić i Ana Brnabić, Ana Brnabić treba da bude, ako je parafirala, obešena istog časa na Terazijama. Istog časa, a pored nje obešen i Aleksandar Vučić. Slobodno neka ode u javnost da sam to rekao“

Poslanik Dveri Srđan Nogo, koji je izjavio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić treba da budu obešeni na Terazijama, rekao je da stoji iza svojih reči i pozvao tužilaštvo da reaguje ukoliko je prekršio bilo koji član zakona.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je, povodom pretnji koje je uputio poslanik Srđan Nogo, pokrenulo predistražni postupak, rečeno je FoNetu u tom tužilaštvu.

Kako su naveli, Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal uputilo je policiji zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja. Poslanik pokreta Dveri Srđan Nogo uputio je pretnje vešanjem premijerki Srbije Ani Brnabić i predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

A sve je počelo: „Ako je potpisala to, Brnabićeva treba da bude obešena“

Poslanik Dveri Srđan Nogo zapretio smrću premijerki Brnabić i predsedniku Vučiću. „Neka ide javno da sam rekao, treba je obesiti na Terazijama“.

Razlog za takve pretnje su, kaže, njegova saznanja da je Ana Brnabić parafirala Dablinski sporazum, na osnovu kojeg će Srbiji biti isporučeno milion i dvesta hiljada migranata.

„Podaci koje već imam, ona je već parafirala Dablinski sporazum po nalogu Hrvatske, pošto su i ona i njen brat saradnici hrvatske službe“, kazao je Nogo i dodao da je premijerka Srbije i mason.

„Neka me Ana Brnabić tuži“, kazao je Nogo u izjavi medijskoj kući Centar na njihovom Youtube kanalu i dodao da je pri izboru Brnabićeve za premijerku javno postavio pitanje da li je ikada urađena njena bezbednosna procena.

„Hrvati su njoj obećali, za nju i njenog brata, svu sigurnost, da može da prebegne u Hrvatsku i svu zaštitu. Jer, ako je ona parafirala Dablinski sporazum, svi ti million i dvesta hiljada mogu da se isporuče Srbiji. Onda možemo da se slikamo….Sad, neka čuje i Aleksandar Vučić i Ana Brnabić, Ana Brnabić treba da bude, ako je parafirala, obešena istog časa na Terazijama. Istog časa, a pored nje obešen i Aleksandar Vučić. Slobodno neka ode u javnost da sam to rekao“, rekao je Nogo.

Video: Srđan Nogo

Izvor: B92 Foto:Screenshot

One Reply to “Nogo ostaje pri svome: Brnabić treba da bude, ako je parafirala, obešena, a pored nje obešen i Vučić

Ostavite komentar