POLITIKA VESTI

Obradović: Neprihvatljivo nošenje vešala na protest, Nogo će snositi posledice! Raskol od pre 6 meseci

Obradović: Neprihvatljivo nošenje vešala na protest, Nogo će snositi posledice! Raskol od pre 6 meseci

Lider pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da je za taj pokret neprihvatljivo to što je njihov član Srđan Nogo doneo vešala na protest „Jedan od pet miliona“ u Beogradu i dodao da će zbog toga snositi posledice pred organima stranke.

Obradović nije precizirao kakve će posledice Nogo snositi, ali je naveo da se Dveri ograđuju od svake politike nasilja.
To je za nas neprihvatljivo, politika vešanja nikada nije bila politika pokreta Dverari nikada neće biti“, rekao je Obradović.

Nogo na protestu 9 februara nosio vešala

To je drugi put da se Obradović ograđuje od postupka Noga.

U oktobru prošle godine, Obradović je osudio izjavu Srđana Noga, kada je rekao da premijerka Ana Brnabić, ukoliko je parafirala Dablinski sporazum sa Evropskom unijom o migrantima, „treba da bude obešena istog časa na Terazijama“, a pored nje i Aleksandar Vučić, prenosi N1.

Nogo je krajem oktobra napustio Predsedništvo Dveri.

Foto: Screenshot/ Youtube
Šta se dešavalo pre 6 meseci u Dverima na relaciji Obradović-Nogo bar kako su preneli mediji.

Srđan Nogo, funkcioner i poslanik i po mnogima drugi čovek Dveri, na sednici Glavnog odbora održanoj u subotu uveče najoštrije se usprotivio saradnji sa Đilasom, a njegov govor naišao je na pozitivnu reakciju i pozdravljen je aplauzom, što je iznerviralo Boška Obradovića, pisali su mediji.

Nogo je potvrdio navedena saznanja i istakao da u ovom momentu ne bi mogao da govori o svojim daljim planovima kao ni o daljoj sudbini Dveri.

– Da, ja sam bio protiv te koalicije i to sam obrazložio u svom govoru. Argumentacija protiv bila je dominantnija u govorima koji su se mogli čuti na sednici od argumentacije za ulazak u savez – kazao je Nogo, a preneo Pink.

Boško Obradović: Tužiću Vučića, Pink i Infomer
Dveri: Nogo ostaje poslanik posle kritike SNS

Tada su mediji i komentarisali da je samo pre pet meseci Boško Obradović ponosno stajao iza spota u kojem se Dragan Đilas optužuje za korupciju i Dveri su stavile svoj znak na spot zajedno sa svojim tadašnjim koalicionim partnerima u kojem se Dragan Đilas direktno optužuje za korupciju u vezi sa gradnjom Mosta na Adi. I Đilasa nazvali štetočinom!, objavio je tada Pink.

Neki su tada komentarisali da je u borbi za fotelju Obradović izgleda, ovaj detalj zaboravio i sa njim stupio u Savez koji mnogi nazivaju.

Medij koji je objavio ovu informaciju postavio je i pitanje i zaključak :

„Da li je za pet meseci Đilas prestao da bude lopov, ili se Boško odrekao Dveri? Odgovor je jasan.“

Izvor:Jutarnji GLASnik                                                     Foto: Screenshot 

Ostavite komentar