POLITIKA

„Otac na službenom putu“ – SNS proslavila slavu bez Tomislava Nikolića

Srpska napredna stranka (SNS) treba da bude ponosna što je Srbija zemlja slobodnih ljudi i koja sama vodi unutrašnju i spoljnu politiku, izjavio je na proslavi stranačke slave Sveta Petka njen domaćin Marko Đurić.
Foto: Screenshot/ Youtube

„Srbija sama odlučuje sa kim će, kako i koliko da sarađuje. Sama odlučuje šta će da seje i žanje, i čija će zemlja da bude“, kazao je Đurić.

Kolač je lomio i predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić, dok bivši predsednik te stranke Tomislav Nikolić nije danas viđen u prostorijama stranke.

Na proslavi su bili premijerka Ana Brnabić, funkcioneri SNS koji su i ministri u Vladi Srbiji, guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković, predsednik SPS Ivica Dačić, predsednik PSS Bogoljub Karić.

Đurić je još rekao da zahvaljujući Vladi i predsedniku Aleksandru Vučiću Srbija ima „najbolje međunacionalne odnose“ i da „svi u Srbiji zajedno rade na tome da se Srbija uspravi u ekonomskom smislu“.

„SNS danas ima razloga da ide uzdignute glave, 700.000 članova SNS treba da budu ponosni time što je SNS svojim radom i trudom pokrenula točak istorije napred“, naveo je Đurić.

Đurić je ocenio da je „Srbija je preokrenula svoju sudbinu“ i vratila se „iz ambisa i ponora i ekonomskog sunovrata“, da je iz pada prešla u rast bruto domaćeg proizvoda, da rastu strane investicije, otvaraju se radna mesta.

Izvor: Beta/ N1

[frontpage_news widget=“9692″ name=“Prethodni članci“]

 

Ostavite komentar