POLITIKA SVET

Otkriven je identitet žene snimljene sa princom Endru u Epstajnovoj kući- Foto

Otkriven je identitet žene snimljene sa princom Endru u Epstajnovoj kući- Foto

Žena snimljena sa mlađim sinom britanske kraljice Elizabete, princom Endru u njujorškom domu Džefrija Epstajna, prema izveštajima, identifikovana je kao ćerka bivšeg australijskog premijera.

Sidnejski Morning Herald prvi je primetio „upečatljivu sličnost“ Katherine Keating sa ženom, koja napušta Epsteinovu kuću u decembru 2010. godine, dok joj Endru maše.

Katherine Keating

Katherine Keating-ćerka Pola Keatinga

Prijatelji su tada za DailiMail.com potvrdili da je žena u snimku, koji je prvi put objavljen u nedelju na njemu, ćerka Pola Keatinga, koji je bio australijski premijer od 1991. do 1996. godine. Političarov sekretar rekao je za da je „svestan istrage, ali da neće davati komentare“. Njegova ćerka nije odgovorila na višestruke zahteve za komentar. Katherine Keating, koja sada ima 37 godina, viđena je kako odlazi iz kuće Epsteina u klipu, a princ Endru se smeška i maše joj dok odlazi.

Ovo objavljivanje pojačalo je pažnju na prinčeve veze sa pedofilom, već registrovanim seksualnim prestupnikom koji je bio zatvoren zbog seksa sa maloletnicom. Snimljen je samo dan pre nego što su se dvojica muškaraca slikala kako zajedno šetaju Centralnim parkom.

Keating je nedavno napustio Sidnei da živi u New Iorku kako bi bio bliži svom tadašnjem partneru, čuvenom hotelijeru Andreu Balazsu – jednom od mnogih imena koja se navodno nalaze u Epsteinovoj „maloj crnoj knjizi“ poznatih kontakata, prenosi Morning Herald. Takođe ima veze sa Epsteinovom bivšom prijateljicom Ghislaine Makvell, koja je u sudskim spisima optužena da je njegova madam.

Prince Andrew

Keating je čak intervjuirala Makvella za Huffington Post o svom radu na sada već nepostojećoj životnoj neprofitnoj sredini koja pokušava da ekološki spasavaju okeane.

Izvor: New York post 

Da podsetimo samo dva dana ranije:Princ Endru, koji se dovodi u vezu sa nedozvoljenim radnjama milionera pedofila, odbacio je nagađanja

Mlađi sin britanske kraljice Elizabete, princ Endru, zgrožen je optužbama za seksualno zlostavljanje maloletnica koji se pripisuju njegovom nekadašnjem prijatelju Džefriju Epstajnu, saopšteno je iz Bakingemske palate.

Džefri Epstajn izvršio je samoubistvo vešanjem u ćeliji zatvora u Njujorku, gde je trebalo da sačeka presudu zbog optužbi za pedofiliju.

Kraljičin sin nije jedina poznata ličnost koja je viđena u društvu ekscentričnog milionera. Na listi njegovih bliskih prijatelja našli su se i aktuelni američki predsednik Donald Tramp, nekadašnji predsednik Bil Klinton i mnogi drugi.

– Njegovo kraljevsko visočanstvo žali zbog žrtava, a svaka optužba koja se odnosi na njegovo učešće ili podržavanje ovakvih zlodela je odvratna – ističe se u saopštenju.

Šta dovodi u vezu Epstajna i kraljičinog sina?

Vojvoda od Edinburga najpre je fotografisan u društvu Džefrija Epstajna u Central parku u Njujorku 2010. godine. Budući da je ta fotografija privukla veliku pažnju javnosti, princ Endru je naredne godine napustio dužnost predstavnika Velike Britanije za trgovinu.

Ova dvojica su i pored toga nastavila da se viđaju, obično u Epstajnovoj kući na Floridi. Princ Endru je kasnije priznao da je to prijateljstvo bilo greška.

Epštajn

Bakingemska palata je ranije negirala tvrdnje da je problematični vojvoda ošamario jednu ženu u Epstajnovoj kući u Sjedinjenim Američkim Državama.

Druga žrtva, Virdžinija Roberts tvrdila je da je bila prisiljavana na seksualne odnose sa kraljičinim sinom tri puta, u Londonu, Njujorku i jednom karipskom ostrvu u vlasništvu Epstajna.

Bakingemska palata je odmah odbacila i ove tvrdnje kao neistinite i bez osnova.

Izvor: Blic

Izvor. Jutarnji GLASnik                              Foto:Screenshot

Ostavite komentar