POLITIKA VAŠ STAV

Pitanja na koja Vučić ne sme da odgovori

Da li poznaje Nenada Kovača, zvanog Neša Roming, kuma njegovog kuma Nikole Petrovića, nekadašnjeg finansijera DS, a posle toga finansijera SNS koji im je isplatio dugove za dnevni list „Pravda“?

Koju funkciju u SNS i državi ima Andrej Vučić, koji obilazi sve odbore SNS i privrednike po Srbiji, kadrira, preti, ucenjuje i reketira?

Odakle potiče fotografija na kojoj se nalaze Milo Đukanović i on sa Muhamedom Dahlanom, lažnim investitorom u „Beogradu na vodi? – umešanim u razne sumnjive međunarodne poslove?

Kakva je priroda njegovog odnosa sa Stankom Subotićem Canetom, koji je u vreme njegove vlasti oslobođen svih optužbi pred srpskim sudovima?

Kakva je priroda njegovog odnosa sa Mlađanom Dinkićem, koji još uvek sedi u Vladi Srbije kao koordinator saradnje sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima?

Zašto ne sme da donese Zakon o ispitivanju porekla imovine svih političara i tajkuna od 1990. do danas?

Ko su „kompletni idioti“ iz vrha beogradske vlasti koji su rušili objekte u Savamali noću pod fantomkama?

Kada će Siniša Mali podneti ostavku pošto je prošlo leto 2017. kada je to po Vučićevom obećanju trebalo da uradi?

Da li su nekadašnje ministarke Ana Brnabić i Zorana Mihajlović, aktuelna predsednica i potpredsednica Vlade Srbije, prošle bezbednosnu proveru službi bezbednosti jer su članovi stranih organizacija koje imaju obaveštajni karakter stranih agentura?

Kada će podneti ostavku na mesto koordinatora svih tajnih službi bezbednosti u Srbiji, kao što je obećao, ili kada će navesti primer druge države u svetu gde je predsednik i šef svih tajnih službi ista ličnost?

Info služba Dveri

[frontpage_news widget=“9692″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar