POLITIKA

Posle razgovora tata Voje sa drvetom, sin Aleksandar postao poslanik

Aleksandar Šešelj, sin šefa Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, danas je postao narodni poslanik Skupštine Srbije.

Foto: Printscreen, Youtube, Facebook

Aleksandar Šešelj položio je zakletvu u parlamentu čime mu je počeo poslanički mandat.

Mlađem Šešelju ranije danas je Republička izborna komisija (RIK) dodelila mandat, pošto je u poslaničkoj grupi radikala upražnjeno mesto Milovana Bojića, koji je prethodno podneo ostavku.

Lep gest od Vojislava Šešelja, koji je verovatno posle razgovara sa drvetom u rijalitiju, zbrinuo svog sina.
To nas podseća na isto tako lep gest kad je pred sam rat 1999. godine, dok je UČK ubijala Srbe, policajce i vojnike po Kosmetu, Vojislav Šešelj bio zauzet stambenim zbrinjavanjem svojih političkih sinova Vučića i Nikolića i time pokazao koliko je bezgranična njegova očinska ljubav i veliko njegovo roditeljsko srce.
O njegovoj ljubavi prema Srbiji, srpskom narodu, o njegovom patriotizmu i neprestanoj borbi za srpstvo, nepotrebno je pričati, skoro milion izbeglih Srba iz Hrvatske, BiH, Kosmeta i stotine hiljada onih koji su napustili Srbiju, svedoče o tome.
Svedoci su i hiljade gladnih koji nemaju gde da pobegnu i koji su prinuđeni da trpe posledice vladavine i Šešelja i  Šešeljevih naslednika i i gledaju jednog od najvećih glumaca sa ovih prostora u briljantnim ulogama komuniste – za Titovog života i disidenta – kad je Broz bio već davno istrunuo u grobu.
Uloga nacionaliste i velikog Srbina mu je ipak najviše legla i evo, već tri decenije je igra, s tim što je publike sve manje, gluma je sve lošija, neubedljivija, a glumac je napokon obukao kostim klovna u kome se i najbolje i najprirodnije oseća. A i isplati se brate…
Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“9692″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar