POLITIKA

Pulenka Milomira Marića i Vesne Rivas u Savetu za spoljnu politiku Dačićeve stranke (FOTO)

Voditeljka rijalitija „Parovi“ na TV Hepi Jovana Jeremić izabrana je za člana Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije. Kako navodi za „Blic“, njen posao biće da analizira rad srpskog Ministarstva spoljnih poslova, kao i odnose Srbije i drugih država.
Foto: Facebook, Youtube

Jovana Jeremić kaže da je završila državni Pravni fakultet u Beogradu, sa prosečnom ocenom 9,6, kao i da je masterirala na temu „Ustavno i parlamentarno pravo, političke partije“.

Foto: Facebook

– Vidim sebe u politici. Ispunjavam kvalifikacije i kvalitetan sam kadar – dodaje voditeljka „Parova“, koja ipak ne želi da govori o svojim krajnjim dometima.

Foto: Facebook

Ona kaže da članstvo u Savetu za spoljnu politiku SPS-a nije nikakva funkcija, jer je u pitanju radno telo.

– Sastajemo se jednom u nekoliko meseci. Naš posao je da analiziramo rad Ministarstva spoljnih poslova i kako se Srbija kotira u odnosu na druge države. Tamo se i obrazuju kadrovi SPS-a i pripremaju za nešto više – navodi Jeremićeva i dodaje da o spoljnoj politici nije pričala sa liderom stranke i ministrom Ivicom Dačićem.

Foto: Facebook

Na njenom Fejsbuk profilu pronašli smo fotografije njenih intervjua za štampane medije i nekih novinskih članaka na koje je Jovana ponosna.

Foto: Facebook

Ovde se može pročitati da je Jovana dosta toga naučila od Vesne Rivas, te da se bavila analizom Dalile i ostalih gromada iz Parova, zatim, ko će kome biti veran, ko koga ostaviti, što će joj sigurno dobro doći prilikom analize rada  Ministarstva spoljnih poslova.

Foto. Facebook

Još malo detelja koji su verovatno doprineli u dokazivanju stručnosti i potencijala za rad u Savetu.

Na sve ovo osvrnuo se i političar Bojan Pajtić, koji je Jovanu prokomentarisao na Tviteru:

– Voditeljku Parova zaposlili u Savetu za SPOLJNU politiku. Javite joj da, iako se tako zove, ne znači da mora da pokaže svu svoju spoljašnjost – napisao je Bojan, uz fotografiju na kojoj je Jovana vrlo provokativno obučena.

Jutarnji GLASnik/ M. A. M.

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar