POLITIKA

Rističević i Atlagić podneli krivičnu prijavu protiv Obradovića

Marijan Rističević iz Narodne seljačke stranke i Marko Atlagić, poslanik SNS podneli su krivičnu prijavu protiv lidera Dveri Boška Obradovića zbog nasilničkog ponašanja.
Foto: Screenshot/ Youtube

Piše: M.R.M.

Iz Dveri odgovaraju da su krivične prijave protiv  Obradovića podneli oni koji su “promoteri najveće nekulture u srpskom parlamentu”.

Rističević je novinarima u Skupštini Srbije rekao da su prijavu predali Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu koje, kaže, treba da odluči da li je to nasilničko ponašanje bilo u lakšem obliku ili je do nasilničkog ponašanja došlo u grupi.Oni zahtevaju od Tužilaštva da se slučaj procesuira da bi se ubuduće svaki vid nasilja sprečio jer, ističe, političari treba da budu primer nenasilničkog ponašanja.

“Napominjem da se zlo tuče dok je malo, kad zlo uzme maha ono sve više jača I mi mislimo da pravosudni organi konačno moraju da stave tačku na ovakvu vrstu ponašanja I na nasilje inače će nasilje staviti tačku na državu I društvo”, rekao je Rističević.

Reagujući na ove krivičnbe prijave  Ivan Kostić, poslanik Dveri  ocenio je da  krivične prijave koje nemaju utemeljenje podnose “promoteri najveće nekulture u srpskom parlamentu”.

“Nadam se da sud to neće prihvatiti kao ozbiljne činjenice. U svakom slučaju Dveri zadržavaju svoje dostojanstvo i na nepravdu ćemo odgovoriti na pravi način”, rekao je Kostić novinarima.

Izvor: Danas

[frontpage_news widget=“13129″ name=“Prethodni članci“]

Ostavite komentar