POLITIKA

Šabić: Maja Gojković laže pokušavajući da moju platu udvostruči, a svoju umanji

Nemam ni želju ni volju da se vratim u politiku, rekao je poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka ličnosti gostujući u Novom danu. Zahtev predsednice Skupštine Maje Gojković da podnese ostavku ocenjuje kao nebulozu i kaže da predstavlja skretanje pažnje sa aktuelnih tema.

Objašnjavajući kako se njegovo ime u medijima našlo među potencijalnim kandidatima za gradonačelnika Beograda, Šabić kaže da je srpska javna scena puna svesno generisanih spekulacija.

„O kojim mi to izborima govorimo? Kada su oni? Hoće li na tim izborima biti biran gradonačelnik? Neće. To nema veze sa tim na čemu gospođa insistira. Imala još jedan problem sa mnom kada je lagala pokušavajući da moju platu udvostruči, a svoju umanji“, rekao je Šabić.

„To se dešava kada skupštinskom odboru predstavljam gosšnji izveštaj o radu poverenika. U tom odobru su većina poslanici SNS i na izveštaj nema argumentovane primedbe. Potpuno je jasno, nekome je neprijatno da se suočava sa činjenicama iz izveštaja, pa je lakše proglasiti da poverenik ima političke ambicije i traži njegovu ostavku“, kaže Šabić.

Foto: Screenshot/ N1

On podseća da se iz politike svojevoljno povukao pre 15 godina, kada je i napustio stranku.

CEO RAZGOVOR SA RODOLJUBOM ŠABIĆEM I VIDEO ZAPIS POGLEDAJTE OVDE

Foto: Screenshot/ N1, Printscreen/ Kurir

Izvor: N1

Ostavite komentar