POLITIKA SA DRUŠTVENIH MREŽA

Sandulović Obradoviću: Uzmi pušku pa idi malo na Kosovo da se boriš, a ne da popuješ!

Nikola Sandulović napao Obradovića: Uzmi pušku pa idi malo na Kosovo da se boriš, a ne da popuješ!

Lider Republikanske stranke Nikola Sandulović , putem društvenih mreža, obratio se lideru pokreta Dveri Bošku Obradoviću i žestoko opleo po njemu

Sandulović je na svom profilu na Fejsbuku statusom odreagovao na Obradovićevo pozivanje na puč u Srbiji.

Objava predsednika Republikanske stranke Nikole Sandulovića

Lider Republikanske stranke direktno je opleo po Boškiću pozvavši ga da ide na Kosovo i da se bori, a ne da poziva na pučeve i nemire-prenosi Informer.

– Predlažem Bošku Obradoviću da uzme pušku, ode na Kosovo i tamo pokaže koliki je Srbin i kako se to vraća naša teritorija – napisao je Sandulović na svom profilu na Fejsbuku-preneli su Alo,Srpski telegarf, Afera, Informer objavu predsednika Republikanske stranke Nikole Sandulovića.

BOŠKO OBRADOVIĆ PONOVO PROVOCIRA: Već dva dana čekam da me hapse i ništa!-piše Srpski telegraf

Boško Obradović

Lider Dveri Boško Obradović ne prestaje sa provokacijama. Nakon što je na društvenim mrežama pozvao na puč i krvoproliće, juče se javno zapitao zašto ga Vojska i policija ne hapse kad ih već, sa sve porodicom, čeka..

Obradović ponovo „luduje“ po Tviteru
– Sedim kući u Čačku sa porodicom već 48 sati i čekam hapšenje koje su tražili ministar vojni i ministar policije – kad ono ništa. Dobro, dokle ću ja da čekam da budem uhapšen zato što sam tražio poštovanje Ustava i da niko ne može da poklanja našu državnu teritoriju, pa ni predsednik – napisao je Obradović na svom Tviteru.

Podsetimo, ministar policije Nebojša Stefanović osudio je poziv opozicije, predvođene Draganom Ðilasom, Boškom Obradovićem i Vukom Jeremićem, na puč i krvoproliće. Obradović je, naime, na svom Tviter nalogu pozvao Vojsku i policiju da uhapse predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog zalaganja za razgraničenje s Albancima na KiM.

– Istovremeno pozivam časne oficire VS i MUP da uhapse predsednika Srbije zbog kršenja Ustava, gaženja predsedničke zakletve i narušavanja teritorijalnog integriteta i suvereniteta države Srbije. Zbog svega ovoga protiv Aleksandra Vučića hitno treba da bude pokrenut krivični postupak – napisao je Obradović.

Izvor:Jutarnji GLASnik                                            Foto:Printscreen

Ostavite komentar